Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Παρουσίαση έρευνας με την Οθωμανική τουρκική γενοκτονία...


Στις 10 - 11 Μάιος 2013, επιστήμονες από όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν την πρωτότυπη έρευνα σχετικά με την οθωμανική τουρκική γενοκτονίες - Αρμενίων, Ασσυρίων και Ελληνική - να δώσει νέα
άποψη για τη συνολική στρατηγική, το σχεδιασμό, την εκτέλεση και τα επακόλουθά της εκστρατείας για την εξάλειψη οι γηγενείς χριστιανικούς πληθυσμούς της Μικράς Ασίας.


Αυτή είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής διάσκεψη αφιερωμένη στην εξέταση των τριών Γενοκτονιών Οθωμανικής Τουρκίας και θα παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να ακούσουν και να αλληλεπιδρούν με τις αναγνωρισμένες αρχές, καθώς και up-and-coming ερευνητές στον τομέα, καθώς παρέχουν καινοτόμες ανάλυση από ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων και των προοπτικών.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Μικρά Ασία και τον Πόντο Hellenic Research Center (AMPHRC), η Αρμενική Εθνική Επιτροπή και το Κέντρο Ασσυρίων Μελετών Γενοκτονίας και φιλοξενείται από το Μουσείο του Ολοκαυτώματος Illinois και εκπαιδευτικό κέντρο, που βρίσκεται στο 9603 κίνησης Woods σε Skokie , Ιλινόις. Το συνέδριο θα αποτελείται από τέσσερις συνεδρίες σε διάστημα δύο ημερών, 9:00 πμ - 16:30 μμ κάθε μέρα. Η εγγραφή για το συνέδριο είναι $ 20 ($ 10 για φοιτητές) ανά ημέρα, και περιλαμβάνει ένα γεύμα, καθώς και το πρωί και το απόγευμα αναψυκτικά.

 http://hellenicresearchcenter.org/