Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Η ΕΠΟ αποφάσισε ισόβιο αποκλεισμό του Γ.Κατίδη(ποδοσφαιριστή τησ ΑΕΚ) από όλες τισ εθνικές ομάδες.

Τον ισόβιο αποκλεισμό του Γιώργου Κατίδη από όλες τις εθνικές ομάδες αποφάσισε η ΕΠΟ για το ναζιστικό χαιρετισμό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ στον αγώνα με τη Βέροια. Άμεση ωστόσο ήταν και η απάντηση του κόσμου της ΑΕΚ.
Ο μεγαλύτερος σύνδεσμός οπαδών της ομάδας Original 21 σε ανακοίνωσή του τονίζει πως «τα φασισταριά δεν χωράνε στην ΑΕΚ». «Κατίδη είσαι ανεπιθύμητος [...] Από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό δεν ανήκει στην ΑΕΚ», αναφέρει η Original. Φίλοι της ΑΕΚ με πλήθος μηνυμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητούν να φύγει ο παίκτης από την ομάδα. «Δεν ήξερα τι είναι αυτός ο χαιρετισμός, το είχα δει σε βίντεο της Χρυσής Αυγής», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής θέλοντας να δικαιολογήσει την πράξη.
Η διοίκηση της ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Γιώργο Κατίδη, ο οποίος έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα και βρίσκεται στην Ιταλία. Η ΠΑΕ ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει πως το ΔΣ θα συνεδριάσει για να αποφασίσει το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. «Με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ την Τρίτη 19 Μαρτίου, καλεί σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γιώργο Κατίδη. Ακολούθως το Δ.Σ θα συνεδριάσει ώστε να αποφασιστεί το μέλλον του ποδοσφαιριστή», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται αθλητικές και οπαδικές ιστοσέλιδες, ο Κατίδης ουσιαστικά τελειώνει και από την ΑΕΚ. Η διοίκηση φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο και μιας συμβιβαστικής λύσης του συμβολαίου καθώς και η πλευρά του ποδοσφαιριστή, παίκτης και μανατζερ, νιώθει πως αποτελεί ξένο σώμα καθώς δεν της παρέχεται η διοικητική προστασία που αξιώνει.

Στην ανακοίνωσή της η Original 21 αναφέρει: «Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδηξίας με φράτζα , ζωγραφιές στο σώμα του και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε... Το να χαιρετάς φασιστικά... Ρε τιποτένιε ξευτίλα δεν συγχωρείτε με τίποτα! Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας , της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών !

Είσαι λίγος και σαν παίχτης και σαν άνθρωπος τελικά ! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας !
Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο ! Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο , είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά !

Εμείς, η μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ, της προσφυγιάς και των ανθρώπινων αξιών, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ! "Διοικούντες", από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ  ! Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί . Πάρτε θέση τώρα!

ΥΓ. Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες ;
...ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη ;
Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη Ξεκάθαρα :

Στην ΑΕΚ δεν χωράνε φασισταριά ναζιστές... Βάλτε το καλά στο άδειο σας κεφάλι!

ΥΓ2. To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας ! Γι αυτό λοιπόν  όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά από υποδείξεις . Δεν τις χρειαζόμαστε!»

 
tvxs.gr