Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Δουλειές σπιτιού χωρίς στρες!



1. Βάλε μουσική να παίζει: Η δύναμη της μουσικής είναι αδιαμφισβήτητη και βρίσκει εφαρμογή σε πολλούς τομείς. Δύο από αυτούς είναι η καταπολέμηση του στρες αλλά και η δυνατότητα να σου δίνει ενέργεια με τον ρυθμό της. Διάλεξε σκοπό και ξεκίνα. Μάλιστα μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο ανάλογα με το είδος της δουλειάς που θέλεις να κάνεις.


Μη σε πιάνει πανικός. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς στρες
Μη σε πιάνει πανικός. Υπάρχουν τρόποι να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς στρες

2. Θέσε μικρούς στόχους: Μην ξεκινάς από τα δύσκολα γιατί θα απογοητευτείς. Βάλε πρόγραμμα για κάτι μικρό κάθε μέρα και θα ξαφνιαστείς από τη δύναμη που θα σου δίνει να συνεχίσεις η επιτυχία.

3. Οργανώσου και σταμάτα τις υπερβολές: Ένα από τα προβλήματα του σύγχρονου νοικοκυριού είναι η συγκέντρωση άχρηστων πραγμάτων. Το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί μόνο δραστικά. Ξεφορτώσου ό,τι δεν χρειάζεσαι ή δεν θέλεις πια. Πέτα ή δώρισε τα περιττά και θα δεις πως αυτά που θα σου μείνουν για συμμάζεμα θα είναι τόσο πιο "λογικά" που θα αναρωτιέσαι τι έκανες τόσο καιρό.

4. Απόλαυσε το αποτέλεσμα: Συμμάζεψε λίγο λίγο κάθε μέρα και στάσου να το απολαύσεις. Το αποτέλεσμα και μόνο θα σου δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσεις τη… δουλειά. Πώς λέμε ότι στη δίαιτα παίρνεις "μπρος" μόλις αρχίσεις να βλέπεις στο σώμα σου τη διαφορά; Έτσι ακριβώς… Πες και ένα μπράβο στον εαυτό σου. Το αξίζεις!!!


womenonly.gr/