Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Οι παλιαπούλιες από τον Π.Σ. Καλλιθέας Άργους Ορεστικού



 Ο Π.Σ. Καλλιθέας 'Αργους Ορεστικού
προσκάλεσε όλους την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στις αποκριάτικες εκδηλώσεις που έκανε  παραδοσιακά στην πλατεία της γειτονιάς, με το έθιμο της "παλιαπούλιας" όπου  έγινε το άναμμα της φωτιάς, προσφέρθηκαν εδέσματα και κρασί προσφορά του Συλλόγου μας, αλλά και πίτες και γλυκά που θα ετοίμασαν οι γυναίκες μέλη και φίλες του συλλόγου.Επίσης προσφέρθηκε και νόστιμη παραδοσιακή φασολάδα.Παράλληλα στο χώρο εντός της αίθουσας του Συλλόγου, υπηρχε και  θα υπάρχει για ακόμα λίγο Λαογραφική Έκθεση με παλιά παραδοσιακά αντικείμενα, εργαλεία, οικιακά σκεύη κ.α., για να μάθουν οι νεότεροι και να θυμηθούν οι παλαιότεροι. Η παρουσία σας μας τιμήσε ιδιαίτερα. Καλή Σαρακοστή!






Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι "παλιαπούλιες" στον Σύλλογο Καλλιθέας Άργους Ορεστικού και η έκθεση Λαογραφίας, εντός του Συλλόγου όπου πήρε παράταση και θα παραμείνει ανοιχτή για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να την επισκεφτούν τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Άργους Ορεστικού.Επίσης στην αίθουσα του συλλόγου με την λαογραφία προβαλόταν με σλάιτς εικόνες από το παλιό Άργος Ορεστικό.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς της εκδήλωσεις, επίσης και τον κ.Αντιπεριφερειάρχη Δημήτριο Σαββόπουλο και τον κ.Ταλίδη Φιλώτα, ακολουθεί πλόυσιο φωτορεπορτάζ...