Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2023

Τα ψηφοδέλτια της Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας, Καστοριάς με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της (φωτο)

 










Τα ψηφοδέλτια της Π.Ε. Δυτικής Μακεδονίας με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Καστοριάς (φωτο)


Αντίθετα με το ψηφοδέλτιο για τον δήμο της Καστοριάς (85 εκατοστά) , αυτό για την Π.Ε. Καστοριάς είναι μόνο 20 εκατοστά στην Καστοριά.







Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού Συμμαχία για την Ανάπτυξη του Γιώργου Αμανατίδη με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Καστοριάς.

Γιώργος Αμανατίδης : « Το ψηφοδέλτιο περιλαμβάνει 88 υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους Δυτικής Μακεδονίας που αποτελεί τον μέγιστο δυνατό αριθμό κατάθεσης υποψηφίων από το νόμο. 

Το σύνολο των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων ανά Περιφερειακή Ενότητα με τα βιογραφικά τους είναι διαθέσιμο στο symanaptyxi.gr ή amanatidisg.gr  και συνοπτικά στο τέλος του παρόντος.»






Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου στην ΠΕ Καστοριάς με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.









Οι υποψήφιοι του συνδυασμού του Πορεία δημιουργίας του Γιώργου Κασαπίδη για την Καστοριά με τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους.














Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας του Στολτίδη Νόντα  και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της Καστοριάς.