Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Τηγάνισμα: Ποιο λάδι είναι αυτό που πρέπει να καταναλώνουμε για λόγους υγείας;;;

Τηγάνισμα: Ποιο λάδι είναι το καλύτερο για λόγους υγείαςΤηγάνισμα: Ποιο λάδι είναι το καλύτερο για λόγους υγείας


Τα αποτελέσματα βρετανικής μελέτης ανατρέπουν αυτά που πιστεύαμε ως τώρα για τα λάδια και τα βούτυρα στο τηγάνισμα.

Όταν τηγανίζετε ή μαγειρεύετε σε υψηλή θερμοκρασία (κοντά στους 180˚C), οι μοριακές δομές των λιπών και των ελαίων που χρησιμοποιείτε αλλάζουν...
Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr.