Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Δείτε τι κάνει σήμερα ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης [photos]

Δείτε τι κάνει σήμερα ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης [photos]

Ο «γιος του Αιόλου», ο αθλητής που μας έκανε τόσο υπερήφανος κερδίζοντας Χρυσά Μετάλλια στους
Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και Διεθνείς διοργανώσεις, ο αθλητής του οποίου η καριέρα έληξε τόσο άδοξα στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 με το σκάνδαλο περί… ντοπαρίσματος, πλέον έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον αθλητισμό.



Ο «γιος του Αιόλου», ο αθλητής που μας έκανε τόσο υπερήφανος κερδίζοντας Χρυσά Μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ και Διεθνείς διοργανώσεις, ο αθλητής του οποίου η καριέρα έληξε τόσο άδοξα στους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 2004 με το σκάνδαλο περί… ντοπαρίσματος, πλέον έχει αφήσει για τα καλά πίσω του τον αθλητισμό. Ο λόγος για τον Κώστα Κεντέρη που σήμερα είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και… ξενοδόχος! Πιο συγκεκριμένα, έχει υπό την επίβλεψή του το υψηλής αισθητικής ξενοδοχείο στο Πάπιγκο, «Μικρό Πάπιγκο 1700», στην πανέμορφη Ηπειρο.
Το ΄Μικρό Πάπιγκο…1700 ' Ηotel & Spa' αποτελείται από 15 δωμάτια & σουίτες και ένα μοναδικά σχεδιασμένο Spa, ενώ αναπτύσσεται ήπια στον χώρο, σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου, αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Παπιγκο.