Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Η μπουμπούνα της Καλλιθέας Άργους Ορεστικού!! (φωτογραφίες)

Η μπουμπούνα της Καλλιθέας Άργους Ορεστικού! (φωτογραφίες)

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Καλλιθέα" Άργους Ορεστικού,λοπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τηρώντας το έθιμο της Αποκριάς πραγματοποίησε το παραδοσιακό "άνναμα της μπουμπούνας "στην πλατεία της γειτονιάς, λίγο πρίν τις 9 το βράδυ.
Στους παρευρισκομένους μοιράστηκαν σουτζουκάκια, κρασί, γλυκά και εδέσματα από τις γυναίκες της γειτονιάς και παραδοσιακή φασολάδα από τον σέφ μας Σωτήρη.
Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας στήριξε παρά την βροχή και το κρύο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ.Σ. του συλλόγου και τους φίλους του συλλόγου που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.
 
Καλή σαρακοστή και του χρόνου με υγεία!! 
















http://deskastoria.blogspot.gr
 
 Συνεχίζουμε εως την Παρασκευή 18/3/2016 
Ανθρωπιστική βοήθεια από τον Σύλλογο Καλλιθέας Άργους Ορεστικού

Ύστερα  από συννενόηση με το Γραφείο του Αντιπερειφερειάρχη Καστοριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Η Καλλιθέα" Άργους Ορεστικού,  πήρε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει  τρόφιμα  στην αίθουσα του συλλόγου μας για τους πρόσφυγες που έχουν φθάσει στη Δυτική Μακεδονία.


Υπενθυμίζουμαι ότι συγκεντρώνουμε:
 
τρόφιμα και άλλων είδη πρώτης ανάγκης μακράς διαρκείας για τα οποία δεν απαιτείται συντήρηση (ψυγείο) όπως: νερά εμφιαλωμένα, μπισκότα,
κριτσίνια, κρουασάν, χυμοί, γάλα μακράς διαρκείας, μακαρόνια, κριθαράκι, ρύζι, τοματοπολτός, λάδι, είδη προσωπικής υγιεινής για γυναίκες και παιδιά (βρεφικές πάνες, σερβιέτες), μωρομάντιλα, χαρτομάντιλα, χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, παυσίπονα-αντιπυρετικά χάπια, γάζες,  είδη σκεπασμάτων(κουβέρτες, sleeping bag),  υποδήματα, πανοφόρια (μπουφάν, παλτό)

Προς το παρόν δεν υπάρχουν ανάγκες για είδη ρουχισμού

 Χώρος  συγκέντρωσης : Αίθουσα του Συλλόγου, Πλατεία Ιακωβείδη, Καλλιθέα Άργος Ορεστικό Τ.Κ.52200 και έπειτα θα τα μεταφέρει το Δ.Σ. του συλλόγου στο  Κτίριο Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.


Η βοήθεια σας σε είδη τροφίμων και "ρουχισμού" είναι πολύτιμη, γι ΄αυτό παρακαλούμε την συνδρομή σας, τις επόμενες 8 ημέρες από Παρασκευή 11/3 εώς Παρασκευή 18/3  τις απογευματινές ώρες 18:00 μ.μ. - 20:00 μ.μ.  στην αίθουσα του συλλόγου. 
Τηλ.επικοινωνιας: 24670 - 41152 & 41138