Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Τρία καστοριανά συγκροτήματα για τον Διαγωνισμός Youth Stage του 36ου River Party!!!


youthstage



Συνεχίζεται ο διαγωνισμός για το Youth Stage του 36ου River Party και με χαρά βλέπουμε τα καστοριανά συγκροτήματα να τα πηγαίνουν
πολύ καλά.
Τη στιγμή όπου γράφονται αυτές οι γραμμές έχουμε:
1) ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ (με δύο καστοριανά μέλη)
3) ViceVersa
4) Μουσική Εντροπία
————————————–
Πιο κάτω συναντάμε τους:
2 ΖΩΕΣ
Summer of Freud

Κάνουμε Like στα Καστοριανά συγκροτήματα για να τα δούμε στο Νεστόριο ΕΔΩ


ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΜΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥ ΡΟΚ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ, ΔΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΙΧΟ, ΩΣΤΟΣΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΘΕΤΕΙ ΟΡΙΑ…….ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΟΦΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ,ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΝΕΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ EP.
ViceVersa
Rock alternative band με jazz και blues επιρροές, κατευθείαν από την Καστοριά που ζει καθημερινά στους ρυθμούς ” Θα πίνω και θα λέω το river είναι ωραίο !!!”, επομένως το να παίξουμε στο Youth Stage είναι για μας ένα πολύ μεγάλο όνειρο :) Ελπίζουμε να σας αρέσει το live cover μας και να μας βοηθήσετε με την ψήφο σας!
Εμείς το μόνο που μπορούμε να σας υποσχεθούμε είναι οτι στο φετινό River Party αν προκριθούμε θα σας δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Και για να συστηθούμε … Στα φωνητικά έχουμε την Αθηνά, στις κιθάρες τον Πέτρο και την Αιμιλία, στο μπάσο τον Γιώργο και στα ντραμς τον Τζούμη.
Εξάλλου είναι καιρός να μπούμε όλοι στον ρυθμό του River.


Μουσική Εντροπία 
Ροκ, έντεχνα, λαϊκά, ελληνικά και ξένα κομμάτια
Οι Μουσική Εντροπία είναι ένα σχήμα που ταξιδεύει στο χώρο της μουσικής, από το 2009.
Αποτελείται από τον Πετρίδη Γιάννη, ο οποίος ασχολείται με τη μουσική από την παιδική του ηλικία παίζοντας μπουζούκι και στη συνέχει ακολούθησε το δρόμο της κιθάρας, ολοκληρώνοντας το ταξίδι του στο πεντάγραμμο με τη μαγευτική φωνή του.
Το μουσικό δίδυμο δημιουργήθηκε με την Παπαδοπούλου Ελένη, επίσης, από την παιδική ηλικία στο χώρο της μουσικής, με μαθήματα κιθάρας και αρμονίας, ολοκληρώνει το φωνητικό κομμάτι του μουσικού σχήματος.
Οι Μουσική Εντροπία προσφέρονται να σας διασκεδάσουν στο μοναδικό festival του River Party με ένα μουσικό πρόγραμμα, δημιουργώντας ανάμικτα συναισθήματα, λόγω της ποικιλίας των κομματιών. Θετική ενέργεια και χαρούμενη διάθεση, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή του κοινού στο πρόγραμμα, σε συνδυασμό με μελαγχολικές νότες που ταξιδεύουν τον ακροατή και ξυπνούν τις αναμνήσεις.

2 ΖΩΕΣ
alternative/pop/rock.
Οι 2 ζωές σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2012 στη Καστοριά όπου κατάγονται και όλα τα μέλη τις μπάντας. Με ήχους και μελωδίες νεανικούς pop/rock και με άφθονη τρέλα για την μουσική.
Ο Νέστορας (φωνή/ κιθάρα) Βασίλης (κιθάρα) Κοσμάς (ντραμς/ φωνή) και Νίκος (μπάσο) ο καθένας με την δική του πινελιά δούλεψαν πάνω σε αυτό. Με αρκετές συμμετοχές σε φεστιβάλ και συναυλίες στη βόρεια Ελλάδα κυρίως, τον Αύγουστο του 2013 μπήκαν στο στούντιο ώστε όλα να γίνουν αληθινά κ να γραφτεί ότι ένιωθε ο καθένας σαν ένα.
Τον Οκτώβριο του 2013 κυκλοφόρησε το πρώτο τους προσωπικό EP ALBUM/ ΒΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ το οποίο περιέχει 7 τραγούδια όλα σε μουσική και στίχους του group.Και μια διασκευή στο τραγούδι “Μια ζωή” του Σάκη Ρουβά που υπάρχει μόνο στο youtube.
Τον Ιανουάριο του 2014 οι Artcut σκηνοθετούν το videoclip του νέου τους single «Μακριά σου» που είναι και το πρώτο videoclip τις μπάντας.Στα μέσα Μαΐου κυκλοφορεί και το δεύτερο videoclip με τίτλο “Σε έναν κόσμο μισό”
Το 2014 ακολουθούν κάποιες συναυλίες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα κατά βάση με σκοπό την προώθηση του καινούργιου τους album.

Summer of Freud
Pop/Punk Rock
Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2003 στην Καστοριά και αποτελείται από 5 μέλη, τους Οδυσσέα (Φωνητικά) Δημήτρη (Κιθάρα/φωνητικά) Σωτήρη (Κιθάρα) Μάριος (Ντραμς) Πασχάλη (Μπάσο). Η μουσική που παίζουμε είναι στυλ αγγλόφωνο pop/punk-rock κυρίως με διάφορες Αμερικάνικες επιρροές .
H πορεία της μπάντας συνεχίζεται από το 2004 με πλήθος συναυλιών μέχρι και σήμερα σε γνωστά Bar/Clubs/ και stages της χώρας σε Καστοριά, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καβάλα, Νάουσα, Αμύνταιο κλπ, καθώς και σε μεγάλα φεστιβάλ όπως το River Party στο Νεστόριο, το φεστιβάλ του Άρδα, το Golden Apple Festival, και το Ritmo Natura Festival με πολλά αξιόλογα support.
Μέσα στο 2012 ηχογραφούν το πρώτο τους EP-CD με τίτλο “We’ll get there…Eventually” με 4 τραγούδια!