Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Έχεις μπαγιάτικο ψωμί; Τώρα μπορείς να το κάνεις φρέσκο!

Έχεις μπαγιάτικο ψωμί; Τώρα μπορείς να το κάνεις φρέσκο!
Έχεις μισή ξερή φρατζόλα από προχθές και δεν έχεις διάθεση να πας στο φούρνο. Η λύση είναι
εδώκαι σε περιμένει...
Τι θα χρειαστείς; Μια βρεγμένη πετσέτα και ένα φούρνο προθερμασμένο στους 120οC. Βάζεις το ψωμί για μόλις 10 λεπτά και είναι έτοιμο! Η βρεγμένη πετσέτα βοηθάει το ψωμί να πάρει πίσω την υγρασία που χρειάζεται για να μαλακώσει.