Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Για να πήξει η σάλτσα: Τι να χρησιμοποιήσεις αν δεν έχεις κορν φλάουρ;


Για να πήξει η σάλτσα: Τι να χρησιμοποιήσεις αν δεν έχεις κορν φλάουρ;
Βρες τη λύση, με υλικά που σίγουρα έχεις στην κουζίνα σου!
Αν η σάλτσα σου βγήκε νερουλή και δεν έχεις κορν φλάουρ ή αλεύρι για την πήξεις, η λύση είναι πολύ απλή!

Ρίξε μέσα στη σάλτσα να σιγοβράζει μια μικρή πατάτα και δύο κρεμμυδάκια και μετά πέρασε το μείγμα από το μπλέντερ.

Η σάλτσα θα γίνει πιο νόστιμη από ποτέ, ενώ θα αποκτήσει μια τέλεια, κρεμώδη υφή!