Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Η ποδηλασία Αγάπης στην Καστοριά για συγκέντρωση τροφίμων! (φωτο)



podilates-agapes-kipros-kastoria-2013 














Στο πλαίσιο διεξαγωγής Πανελλαδικής Ποδηλασίας με κοινωφελή σκοπό, ολοκληρώθηκε πριν λίγο και στην Καστοριά η Πανελλήνια ποδηλασία αγάπης με ποδηλάτες ποδηλάτες από την Κύπρο και από την Καστοριά να διασχίζουν περιοχές του νομού με στόχο τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας προκειμένου να ενισχυθούν τα κοινωνικά  παντοπωλεία σε
Ελλάδα και Κύπρο για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.
Οι ποδηλάτες διέσχισαν το Δήμο Καστοριάς και συγκεκριμένα τις περιοχές: Κλεισούρα - Βέργα – Βασιλειάδα -Μελισσότοπο -  Σταυροπόταμο - Κορησσό - Μαυροχώρι - Πολυκάρπη - Φωτεινή- Μεταμόρφωση –  Τοιχιό και τη Χλόη  ενώ αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίο θα συνεχίσουν στη Νέα Λεύκη και τους Μανιάκους.
Στο πλαίσιο αυτής της Ποδηλασίας αγάπης που θα ενώσει την Κύπρο με  την Ελλάδα μέσω του φιλανθρωπικού της έργου,  συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και άλλα μη ευπαθή είδη.
Η έναρξη της Πανελλαδικής Ποδηλασίας, η οποία τελεί υπό την αιγίδα  του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, δόθηκε την  01 Σεπτεμβρίου 2013 από την Κομοτηνή  και  αναμένεται να τερματίσει στις 11  Οκτωβρίου 2013 στη Λεμεσό, διανύοντας συνολικά 3,848 χλμ.


podilates-agapes-kipros-kastoria2-2013
sentra.com.gr