Βάζω
σε κατσαρόλα και λιώνω το βούτυρο χωρίς να κάψει. Προσθέτω το
ζαχαρούχο,το κακάο,το κονιάκ και ενσωματώνω με κουτάλα μέχρι να
ομογενοποιηθούν τα υλικά. Σε ενα μπολ σπάω σε κομματάκια τα μπισκοτακαι
τα ρίχνω στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα υλικά. Καλυπτω ένα τσέρκι με
αντικολλητικό χαρτί και στρώνω την τούρτα μου. την αφήνω στην κατάψυξη
ένα βράδυ.
Για
το γλάσο σπάω την κουβερτούρα σε ένα μπόλ ενω παράλληλα ρίχνω την κρέμα
γάλακτος σε κατσαρολάκι και την ζεσταίνω σε μέτρια φωτιά.Οταν πέρει
βράση την ρίχνω επάνω απο την κουβερτούρα και προσθέτω και το λάδι για
να γυαλίσει η σοκολάτα. Αφήνω να κρυώσει και ρίχνω επάνω απο την τούρτα
που έχω ξεφορμάρει...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ....
ΕΛΕΑΝΝΑ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ