Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Ψηφίζουμε "τα Χάλκινα της Καστοριάς" & τοπικά group στο 35ο River Party για την Youth Stage!


4334
Για το Youth Stage του 35ου River Party ψηφίζουμε και τα 4 καστοριανά συγκροτήματα. Στον φετινό διαγωνισμό μετέχουν:
Εμείς ψηφίζουμε όμως τα "Χάλκινα της Καστοριάς"!!!

“Vice Versa”
Είμαστε οι “ViceVersa” ένα νεανικό συγκρότημα που ο λόγος δημιουργίας μας ήταν και συνεχίζει να είναι η αγάπη μας για την μουσική. Βρεθήκαμε από ξεχωριστούς μουσικούς δρόμους για να δημιουργήσουμε ένα διαφορετικό band από τα άλλα τοπικά σε κυρίως rock alternative ρυθμους. Αρχικά με διασκευές και εκτελέσεις γνωστών τραγουδιων καταλήξαμε να γράφουμε τα δικά μας τραγούδια που μας εκφράζουν απόλυτα.

“Τα Χάλκινα της Καστοριάς”
“Τα Χάλκινα της Καστοριάς” είναι η πιο νεανική ορχήστρα χάλκινων πνευστών με παραδοσιακά ακούσματα στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011. Στόχος του συγκροτήματος είναι να γίνει γνωστή η προσπάθειά μας για την διατήρηση της μουσικής παράδοσης στην πόλη της Καστοριάς, η οποία φημίζεται για την αγάπη της με τα χάλκινα, αλλά δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια, δεν είχε δημιουργηθεί μια τοπική ορχήστρα. Το ρεπερτόριο μας περιλαμβάνει τραγούδια από βαλκανικές χώρες όπως την Σερβία, τα Σκόπια και φυσικά την Eλλάδα. Προσπαθούμε η εκτέλεση όλων των τραγουδιών αυτών να πλησιάζει την αυθεντική, με σύγχρονες ’’πινελιές διασκευής’’…

“10days Out”
Οι 10days out σχηματίστηκαν τον Ιούνιο του 2007 στη Καστοριά, όπου κατάγονται και τα 5 μέλη της μπάντας. Η αγάπη και το πάθος για μουσική δημιούργησε τη μπάντα και τα τραγούδια τούς. Με αρκετά live και παρουσίες σε μεγάλα μουσικά φεστιβάλ, όπως αρκετές συμμετοχές στο River Party Καστοριάς, στο Μύλο Θεσσαλονίκης, την συμμέτοχη στο Radio Arvila to 2009, στο the band project το Νοέμβριο του 2011 και στο Mtv Greece στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2011. Επίσης έχουν κάνει live και σε αρκετές πόλεις στην Ελλάδα. Οι 10days out έχουν ηχογραφήσει αρκετά τραγούδια τα οποία είναι στο ύφος του alternative rock με κυρίως αγγλόφωνο στίχο άλλα και ελληνικό. Σύντομα θα κυκλοφορήσει και ο πρώτος προσωπικός τους δίσκος. Το Δεκέμβριο του 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο τους promo CD με 4 αυθεντικές συνθέσεις της μπάντας. Πρόσφατα στις 28/4/2013 κατέλαβαν την 3η θέση σε διαγωνισμό της Webart Records και θα γίνεται promotion της μπάντας από την εταιρία.
Η μπάντα αποτελείται από τους: Jimmy (vocals) Kozi (guitar,backing vocals) Mike (guitar) Nick (bass) Mixalis (drums)

“Summer of Freud”
Οι Summer of Freud είναι μια pop/punk-rock μπάντα από την Καστοριά.To συγκρότημα ιδρύθηκε το 2003 όταν τα μέλη του ήθελαν να μετατρέψουν την νεανική τους τρέλλα σε κάτι δημιουργικό!Έπιρροή για τους Summer of Freud υπήρξαν πολλές Αμερικάνικες μπάντες του ίδιου στύλ όπως οι Blink 182, Green day, New found glory κλπ.Το 2012 η μπάντα κυκλοφόρησε νέο CD-EP με τίτλο WE’LL GET THERE … EVENTUALLY με τρία νέα τραγούδια και ένα επανεκτελεσμένο!

ΨΗΦΙΣΤΕ  ΕΔΩ
 https://www.facebook.com/RiverPartyNestorio/app_403834839671843
Ψηφίστε "Τα Χάλκινα της Καστοριάς" και φέτος για τον διαγωνισμό του 35ου River Party...ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ TO!!!