Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Νερατζοκέικ choco...από την Ματούλα!


Υλικά:

 2 κούπες αλεύρι φαριναπ
1 κούπα λάδι (ηλιέλαιο)
1,5 κούπα ζάχαρη

3αυγά
1 φακελάκι μπεικιν παουντερ
μισή κούπα γλυκό κουταλιού νερατζι (που το έχουμε πολτοποίηση)

 Εκτέλεσις:

Τα χτυπάμε στο μίξερ όλα τα υλικά μαζί και το ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά!! Λιώνουμε μια κουβερτούρα με λίγη κρέμα γάλακτος και το περιχύνουμε από πάνω.μπορούμε αντί για νερατζι να βάλουμε 1,5 πορτοκάλι (το πολτοποιούμε ολόκληρο με τη φλούδα).



Δια χειρός Ματούλας...







Ευχαριστούμε πολύ την Ματούλα από την Σάμο που μας στέλνει τις υπέροχες της συνταγές και περιμένουμε και άλλες...Να ΄σαι καλά Ματούλα!