Παραδοσιακά την Κυριακή των Βαΐων τρώμε ψαράκι κι επειδή τα
παιδιά είναι «δύσκολα» σε αυτές τις γεύσεις δοκιμάστε να το φτιάξετε με
πατάτες και νόστιμα λαχανικά στον φούρνο!
ΥΛΙΚΑ
- 4 φιλέτα ψαριού
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 ρίζα φινόκιο λεπτοκομμένη
- 1 κ.σ. κάππαρη ψιλοκομμένη
- 1 ντομάτα κομμένη σε μικρά καρέ
- 2 καρότα ψιλοκομμένα
- 2 κολοκύθια ψιλοκομμένα
- 4 πατάτες ροδέλες
- κανέλλα
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι και πιπέρι
- λαδόκολλα
- αλουμινόχαρτο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά όλα τα ψιλοκομμένα λαχανικά και ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, κανέλλα και λίγο λάδι. Κόβουμε 4 κομμάτια αλουμινόχαρτο και από πάνω τοποθετούμε 4 κομμάτια λαδόκολλα. Ισομοιράζουμε τα λαχανικά και από πάνω βάζουμε το φιλέτο ψαριού με λίγο αλάτι και λάδι. Κλείνουμε τα πακέτα, τα βάζουμε στο ταψί μας και ψήνουμε σε μεσαία θερμοκρασία για 20 λεπτά. Καλή επιτυχία!
mothersblog.gr