Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Φτιάξε Χαριτωμένα Πασχαλινά Κουνελάκια!


 

Μόλις είδα αυτά τα χαριτωμένα Πασχαλινά κουνελάκια, ενθουσιάστηκα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αντισταθώ, τα έφτιαξα και σου  προτείνω , να κάνεις το ίδιο και εσύ.Τα παιδάκια σας θα χαρούνε περισσότερο. Είναι απλά αξιολάτρευτα!

Θα χρειαστείς : 

Ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού + μία χάρτινη θήκη  cupcake + χεράκια / αυτάκια  

Εδώ είναι οι οδηγίες (happyclippings.com):

1.Ζωγραφίζεις μ’ ένα μαύρο μαρκαδόρο, το μουτράκι του κουνελιού σου (δες την φωτογραφία). Πρώτα τη μυτούλα, μετά το στόμα και τέλος τα μουστάκια. Κολλάς ή ζωγραφίζεις,  τα έκπληκτα και χαρούμενα κουνελήσια μάτια τελευταία. 

2.Γεμίζεις με πολύχρωμα ζελεδάκια ή μικρά σοκολατένια αυγά, το άδειο και στεγνό μπουκάλι νερού. 

3.Στη συνέχεια τοποθετείς το καπελάκι στο στόμιο του μπουκαλιού. Το καπελάκι;  Είναι, απλά,  μια χάρτινη θήκη από cupcake, τοποθετημένη ανάποδα. 

4.Αυτάκια : Πριν κολλήσεις το «καπελάκι» κάνεις μια μικρή σχισμή με το κοπτηράκι, για να περάσεις από μέσα τα αυτάκια (δες τη φωτογραφία). Τα αυτάκια –όπως και τα χεράκια – είναι έτοιμα και θα χρειαστεί μόνο να τα εκτυπώσεις από το link που σου δίνω στο τέλος του κειμένου, και φυσικά, να τα κόψεις μ’ ένα ψαλιδάκι. 

5.Μέσα από το καπέλο, κολλάς εσωτερικά με ένα κομμάτι σελοτείπ, τα αυτάκια του κούνελου σου.  Τώρα είσαι έτοιμη να κολλήσεις το καπελάκι, στο στόμιο του μπουκαλιού.

Tip : εγώ έφτιαξα και ένα ωραίο, μικρό φιογκάκι από κορδέλα, και το κόλλησα στο καπελάκι. Γιατί, μη ξεχνάμε πως «η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά!».  Το κουνελάκι σου, έχει τώρα ένα χαριτωμένο καπέλο! 

6.Τέλος, κολλάς τα «κουνελίσια» χεράκια.

Αχ!  να μην ξεχάσετε την ουρά του κουνελιού σας. Θα χρησιμοποιήσεις ένα μικρό κομμάτι βαμβάκι!

Δεν είναι πολύ γλυκούλια;;;;

Τα links για να τυπώσετε τα αυτάκια και χεράκια :
http://www.happyclippings.com/documents/BottleCapBunnyEarsPrintable.pdf
http://www.happyclippings.com/documents/BunnyHandsHappyEasterPrintable.pdf