Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Η κοπέλα που καθαρίζει πολύ βρώμικα σπίτια δωρεάν και έχει γίνει viral









Η κοπέλα που καθαρίζει πολύ βρώμικα σπίτια δωρεάν και έχει γίνει viral

Αν βλέπεις «Φιλαράκια», τότε καταλαβαίνεις γιατί κούμπωσαν στην Μόνικα τον χαρακτήρα του clean freak. Εγώ πάντως ναι!

Είμαστε και εμείς που λατρεύουμε να βλέπουμε κάτι φρικτά βρώμικο και ακατάστατο να μετατρέπεται σε λαμπίκο! Το απολαμβάνουμε τόσο πολύ!

Μάλλον γι αυτό μου εμφάνισε στα προτεινόμενα βίντεο «που ίσως μας ενδιαφέρουν» το κανάλι με τα satisfying videos της Φινλανδής Aurikatariina! Και κάπως έτσι την ανακάλυψα και βλέπω τα βίντεο της με μανία!

Το όνομα της είναι Auri Kananen, είναι 30 ετών και η ιστορία της είναι εντυπωσιακή!

Λάτρευε από μικρή να καθαρίζει, το έβλεπε σαν παιχνίδι ή χόμπι. Στα 14 της έπιασε την πρώτη της δουλειά στον τομέα της καθαριότητας. Όμως δεν της αρκούσε. Την ικανοποιεί τόσο πολύ το να αλλάζει το βρώμικο σε καθαρό που άρχισε να ζητάει να καθαρίζει και σπίτια φίλων της. Όπως λέει και η ίδια στα γενέθλια τους, τους έκανε δώρο το καθάρισμα του σπιτιού τους.

Fun Fact: Η ίδια έχει πει ότι καθάρισε το σπίτι του πρώην φίλου της ενώ εκείνος βρισκόταν σε διακοπές με τη νέα του φίλη. Όπως λέει και η ίδια δεν κάνει ποτέ διακρίσεις σε σπίτια ή σε ποιον ανήκουν. Τα λατρεύει όλα!

Όμως και πάλι δεν της αρκούσε! Τα σπίτια των φίλων της δεν ήταν… αρκετά βρώμικα και τα έβρισκε βαρετά από κάποιο σημείο και μετά.

Το Tik-Tok την απογείωσε

Άρχισε να ανεβάζει βίντεο με μυστικά καθαριότητας στο Tik-Tok. Αυτό που συνέβη δεν το περίμενε με τίποτα! Ανακάλυψε ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που ικανοποιούνται με την αλλαγή του βρώμικου σε καθαρό! Και είναι πάρα πολλοί! Λάτρεψαν και την ίδια και τα βίντεο της.

Πώς άρχισε να πηγαίνει σε σπίτια

Άλλο που δεν ήθελε, αλλά οι followers της άρχισαν να της προτείνουν να τους καθαρίσει το σπίτι τους επί πληρωμή. Εκείνη όμως δε δέχτηκε ποτέ να πληρωθεί από follower της. Η μόνη της απαίτηση ήταν, τα σπίτια που θα πήγαινε να είναι ΠΟΛΥ βρώμικα! Και όχι βαρετά βρώμικα σπίτια.

Τα video της, όπως αυτό που ακολουθεί είναι απόλαυση!


 

 Τα ΠΟΛΥ βρώμικα σπίτια

 Σύντομα η δράση της εξελίχθηκε σε ένα είδος κοινωνικής υπηρεσίας. 

Τα ΠΟΛΥ βρώμικα σπίτια ανήκουν συνήθως σε ανθρώπους που έχουν σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται πραγματική βοήθεια. Προβλήματα ψυχικής υγείας, κατάθλιψη ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα. 
 
Αν δεις βίντεο της, θα προσέξεις ότι είναι απίστευτα ενθουσιασμένη μόλις μπει σε ένα τέτοιο σπίτι. Θα την ακούσεις να φωνάζει «Είναι τέλειο!» όταν είναι πολύ βρώμικο. Και εκεί καταλαβαίνεις ότι αυτό που κάνει βγαίνει αλήθεια μέσα από την καρδιά της και επειδή πραγματικά την ικανοποιεί.