Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

SCORPIONS:Σχολιάζουν την οικονομική κρίση & στέλνουν μήνυμα στους Έλληνες οπαδούς μέσα από το Rock Overdose !

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής των θρυλικών Scorpions Klaus Meine στο Rock Overdose και τον Καστοριανό Ζήση Πετκανά.

Όταν μάλιστα η συζήτηση έφτασε στην οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Ελλάδα
ο Klaus Meine δεν υπεξέφυγε και κατέθεσε την άποψη του:
Όταν έγραψα το “Wind Of Change” προσπάθησα να εκφράσω τα αισθήματα μου για έναν ειρηνικό κόσμο και να καλέσω τους ανθρώπους να έρθουν κοντά, αλλά τώρα τα πάντα καταρρέουν. Ελπίζω σε ένα νέο άνεμο αλλαγής, όπου όλοι προσβλέπουμε σε ένα ειρηνικό μέλλον, όπου εργαζόμαστε και απολαμβάνουμε τη ζωή παρέα και αφήνουμε πίσω τα προβλήματα. Όταν ερχόμαστε κοντά με τους fans μας στην Ελλάδα τα πάντα κινούνται γύρω από τα συναισθήματα και τη μουσική και ξεχνάμε προς στιγμήν την πραγματικότητα. Αυτό μπορούμε να επιτύχουμε με τη δύναμη της μουσικής. Τα υπόλοιπα είναι στα χέρια των πολιτικών να βρουν τρόπους να ενώσουν τους ανθρώπους, δεν πρέπει ποτέ να σταματούν το διάλογο, πρέπει να φέρουν τους ανθρώπους κοντά, αλλιώς όλα θα καταρρεύσουν....
Θέλουμε ο άνεμος της αλλαγής να φυσήξει για ένα ειρηνικό μέλλον, για τη δική μας, αλλά κυρίως για τις επόμενες γενιές".

Ενώ, δεν παρέλειψε να απευθύνει μήνυμα σε όλους τους φίλους των “σκορπιών” στην Ελλάδα και να τους ευχαριστήσει για τη στήριξη τους:
"Χαιρετίζουμε τους αγαπητούς fans μας στην Ελλάδα. Είμαι ο Klaus Meine από τους Scorpions και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξαναβγαίνουμε στο δρόμο για να εορτάσουμε την 50η επέτειο μας, όχι μόνο με την ταινία “Forever And A Day”, αλλά και με το ολοκαίνουριο άλμπουμ Return To Forever” που βγαίνει στο τέλος του ΦεβρουαρίουΑνυπομονούμε να σας συναντήσουμε και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια".
Για το Rock Overdose,
Δημήτρης Σούρσος

(Ευχαριστούμε το Ελληνκό fan club των SCORPIONS και τον Χρήστο Κάππα για τη βοήθειά τους)
 http://www.rockoverdose.gr/