Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Σήμερα ξεκινούν οι τριήμερες εκδηλώσεις εορτασμού Αγ.Παρασκευής στην Νέα Ζούζουλη.



Φέτος, όπως κάθε χρόνο, σας προσκαλούμε στον τριήμερο εορτασμό της Αγίας Παρασκευής στην πλατεία της Νέας Ζούζουλης. Σας περιμένουμε όλους να γλεντήσουμε και να ξεφαντώσουμε με ηπειρώτικους, και όχι μόνο, ρυθμούς!!!


Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Τη βραδιά θα πλαισιώσει η ορχήστρα του Σμόλικα Κωνσταντίνου και στο τραγούδι ο Αντώνης Κυρίτσης. Επίσης θα γίνει παρουσίαση των μικρών χορευτικών τμημάτων του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ζουζουλιωτών.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Η ορχήστρα του Ντίμτσου Παναγιώτη θα μας διασκεδάσει με ηπειρώτικους και χάλκινους ήχους. Στο τραγούδι θα είναι οι: Θανάσης Αλουγδέλης και Θύμιος Γογκίδης. Το ποντιακό πρόγραμμα θα πλαισιώσει στη λύρα και στο τραγούδι ο Νίκος Γρηγοριάδης. Θα γίνει παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Δισπηλιού και του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου "ΑΜΑΡΥΛΛΙΣ".

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τη βραδιά θα πλαισιώσει η ορχήστρα του Ευαγγέλου Κώστα και στο τραγούδι θα είναι ο Καρακώστας Δημήτρης. Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του χορευτικού τμήματος του Μικρασιατικού Συλλόγου η "ΚΥΖΙΚΟΣ" και του μεγάλου χορευτικού τμήματος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ζουζουλιωτών.
Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε υπέροχα το τελευταίο τριήμερο του Ιουλίου!!!