Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Στον... αέρα η ιστοσελίδα του συμπολίτη μας Τρύφωνα Δ. Ζήση ‘’ trifonas.tv’’




trifonas-logo

Στον αέρα βγήκε πριν από λίγο η ιστοσελίδα του συμπολίτη μας Τρύφωνα Δ. Ζήση, σκηνοθέτη και παραγωγού διαφημίσεων, τηλεοπτικών παραγωγών, ντοκιμαντέρ με την διεύθυνση trifonas.tv.

Ο Τρύφωνας Ζήσης έχει σπουδάσει CinemaandTelevision, Photographyκαι 3D Animation, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολείται ως πετυχημένος σκηνοθέτης και παραγωγός σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα είχε ασχοληθεί και σε διαφημιστική εταιρία.
Η καριέρα του ξεκίνησε το 1993 ως μουσικός παραγωγός στα ραδιόφωνα της Καστοριάς :
  • Radio Kastoria 93 fm 
  • Cfm Radio 97.5
Στη συνέχεια στους τηλεοπτικούς σταθμούς της Καστοριάς ως υπεύθυνος διαφημίσεων και παραγωγής εκπομπών στους:
  • FLASH-TV
  • Diktyo 1 TV
Κατόπιν μετακόμισε στην Κοζάνη όπου και ασχολήθηκε μέχρι το 2008 στην διαφημιστική εταιρία OmikronAdvertising .
Την ίδια χρονιά μετακόμισε στον ανανεωμένο πλέον τηλεοπτικό σταθμό FLASH-TV  Δυτικής Μακεδονίας ως υπεύθυνος διαφημιστικού τμήματος και παραγωγής εκπομπών.
Από το 2009 μέχρι και σήμερα βρίσκεται στον τηλεοπτικό σταθμό West Channel - Ραδιοτηλεόραση Δυτικής Μακεδονίας ως Director- σκηνοθέτης και διευθυντής παραγωγής.

Με την δημιουργία της προσωπικής του ιστοσελίδας παρουσιάζει όλες τις επαγγελματικές του εργασίες και μέσα από αυτή φιλοδοξεί να προβάλει τις δυνατότητες και ικανότητες που διαθέτει στον τομέα της διαφήμισης, σκηνοθεσίας και παραγωγής διαφημίσεων, εκπομπών, ντοκυμαντέρ κ.α.
Η νέα ιστοσελίδα trifonas.tv είναι κατασκευή της εταιρίας byte1 του Χρήστου Βέργου (Ιουστινιανού 1 – Καστοριά) και αξίζει τον κόπο να μπείτε και να περιηγηθείτε
 
   trifonas-webpaage

trifonas.tv