Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

2.800 προσλήψεις από την Ryanair!!

2.800 προσλήψεις από την Ryanair Μέσα στον Φεβρουάριο η προκήρυξη-Ποιες είναι οι ειδικότητες ΣΧΟΛΙΑ (0) 2.800 προσλήψεις από την Ryanair 21 2.800 προσλήψεις θα κάνει η Ryanair, μετά την απόφαση της να επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα με τη δημιουργία δύο νέων σταθμών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Η προκήρυξη αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο στο σάιτ της εταιρίας. Όπως αναφέρει το ένθετο «Εργασία» του Έθνους, οι ειδικότητες που θα προσληφθούν από την εταιρία είναι οι εξής: πιλότοι αεροσυνοδοί ιπτάμενοι φροντιστές μηχανικοί προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες και άλλα) προσωπικό πίστας (οδηγοί και άλλα). Εκτός των απαραίτητων προσόντων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν διαβατήριο της Ε.Ε. Πηγή: www.lifo.gr












Μέσα στον Φεβρουάριο η προκήρυξη-Ποιες είναι οι ειδικότητες

 2.800 προσλήψεις από την Ryanair. 2.800 προσλήψεις θα κάνει η Ryanair, μετά την απόφαση της να
επεκτείνει τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα με τη δημιουργία δύο νέων σταθμών στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.
Η προκήρυξη αναμένεται μέσα στο Φεβρουάριο στο σάιτ της εταιρίας. Όπως αναφέρει το ένθετο «Εργασία» του Έθνους, οι ειδικότητες που θα προσληφθούν από την εταιρία είναι οι εξής:

πιλότοι 
αεροσυνοδοί
ιπτάμενοι φροντιστές 
μηχανικοί 
προσωπικό εδάφους (check in, βαλίτσες και άλλα) 
προσωπικό πίστας (οδηγοί και άλλα). 


Εκτός των απαραίτητων προσόντων, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν διαβατήριο της Ε.Ε. 



Πηγή: www.lifo.gr