συνταγή.
Υλικά για 4 άτομα
1 κιλό κιμά γαλοπούλας
2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
Μισό ματσάκι άνηθο
100 γρ. φρυγανιά τριμμένη
100 γρ. παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Εκτέλεση
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ και ανακατεύουμε. Πλάθουμε τα μπιφτέκια σε μέγεθος της αρεσκείας μας.
Ψήνουμε στη σχάρα ή στο γκριλ στους 220 βαθμούς
Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Info
New Dash