Σάββατο 9 Απριλίου 2016

2 Σαλονικιές, έκαναν το τρελό όνειρο τους πραγματικότητα !!!



Το modbar είναι ένα street coffee bike το οποίο κινείται όπως ένα ποδήλατο με τη διαφορά ότι πέρα

από έναν άνθρωπο μεταφέρει κι ένα εξοπλισμένο bar- cafe.
Η φιλοσοφία αυτής της πράσινης επιχειρηματικής κίνησης είναι η προώθηση του οικολογικού τρόπου ζωής και μέσα από την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Τα ποτήρια μας θα είναι μόνο οικολογικά χάρτινα με άμυλο, και ο πάγος είναι πιστοποιημένος με ISO.
Η ιδιαίτερη αυτή κατασκευή έγινε στη Θεσσαλονίκη από εξειδικευμένους και αξιόλογους συνεργάτες και είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη και μεράκι, κομμάτι κομμάτι.
Με τη βοήθειά τους μπορούμε πλέον να πραγματοποιήσουμε μια σκέψη την οποία επεξεργαζόμασταν εδώ και καιρό. Εκτός από την βασική μας θέση η οποία θα είναι στην Ν. παραλία Θεσσαλονίκης, το modbar θα παίρνει μέρος σε ποδηλατικές εκδηλώσεις μέσα στην πόλη και στις γύρω περιοχές, σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, σε διάφορα φεστιβάλ, πάρτυ, συνέδρια, εκθέσεις, βαπτίσεις, γάμους, εγκαίνια καταστημάτων και οπουδήποτε θα χρειάζεται ένα κινητό μπαρ-καφέ. Το βασικό μας προϊόν είναι ο καφές.

Το αστέρι της γκάμας των προϊόντων μας όμως είναι η σπιτική μας λεμονάδα με στέβια γιατί πάνω από όλα θέλουμε να δώσουμε βάση στην υγιεινή διατροφή. Το modbar πάει παντού και είναι ευέλικτο όχι μόνο στις μετακινήσεις του αλλά και στις επιθυμίες των πελατών του. Γι' αυτό και μπορεί να προσαρμόζει την ποικιλία των προϊόντων του ανάλογα με τις ανάγκες κάθε εκδήλωσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να διαμορφώσουμε μαζί τη λίστα των προϊόντων που θέλετε να προσφέρετε στην εκδήλωση που διοργανώνετε.
Θα λειτουργούμε καθημερινά στην Ν.παραλία και θα σας ομορφαίνουμε τη μέρα όσο μπορούμε με ένα ρόφημα φτιαγμένο με πολλή αγάπη συνοδευόμενο από ένα ζεστό χαμόγελο!
Σας περιμένουμε ..stay tuned!!!

Το "οδηγούν" δύο κοπέλες, η Σοφία Τόσκα και η Γεωργία Παπαδοπούλου που είχαν την ιδέα της δημιουργίας του.

Καθημερινά στη νέα παραλία, στο ύψος του Γερμανικού Προξενείου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
http://www.olathessaloniki.com/