Όλοι προσπαθούμε να είμαστε καλοί άνθρωποι, ευγενικοί, συγκαταβατικοί και συμπονετικοί.
Όμως υπάρχουν πολλές συμπεριφορές ή κακές συνήθειες που μας κάνουν αντιπαθείς και μη-ελκυστικούς με αποτέλεσμα να μην μας θέλει κανείς δίπλα τους.Ήρθε λοιπόν η ώρα να σταματήσετε να κάνετε τα παρακάτω.
Πάψτε λοιπόν να:
Ασχολείστε μόνο με τον εαυτό σας. 
Μην  εστιάζετε αποκλειστικά στον εαυτό σας και μην μιλάτε συνεχώς για εσάς. Έτσι δείχνετε πως δεν σας ενδιαφέρει κανένας άλλος πέρα από τα υποτιθέμενα προβλήματά σας.
Προσέχετε μόνο την εξωτερική εμφάνιση και να αγνοείτε το εσωτερικό του ανθρώπου.
Παραδόξως η αληθινή ομορφιά προέρχεται από την καρδιά και την ψυχή.Δυστυχώς οι άνθρωποι με κακή συμπεριφορά είναι αυτοί που πιστεύουν πως μόνο η εξωτερική ομορφιά είναι που μετράει.Δείτε πέρα από τον καθρέφτη μήπως και αλλάξετε γνώμη.
Βρίσκεστε σε συνεχή ανταγωνισμό.
Θέλετε να είστε πάντα καλύτεροι καλύτεροι από τους άλλους;Τότε είστε αντιπαθείς. Αφήστε και τους γύρω σας να έχουν τις στιγμές τους και να αναδειχθούν.Πείτε απλά πως είστε περήφανοι για αυτούς.
Βλέπετε τους φίλους σας σαν εχθρούς.
Οι αντιπαθείς άνθρωποι συχνά μαλώνουν με τους φίλους τους.Μην ψάχνετε ευκαιρία μόλις γυρίσουν την πλάτη τους να τους «μαχαιρώσετε». Κάποια στιγμή θα καταλάβουν πως δεν είστε φίλοι τους αλλά ο εχθρός που θέλει το κακό τους.Οι φίλοι υπάρχουν στην ζωή μας για να νοιάζονται για εμάς και να έχουν κάποιον δίπλα τους σε μια δύσκολη στιγμή μάλλον εσείς δεν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους.
«Παίζετε» το αφεντικό.
Σε μια ομάδα φίλων όλοι είναι ίσοι. Μην παίρνετε εσείς συνεχώς τις αποφάσεις, θέλετε να είστε επικεφαλής και να ελέγχετε τι κάνουν οι υπόλοιποι. Κανείς δεν θέλει ένα υποτιθέμενο αφεντικό πάνω από το κεφάλι του.
babyradio.gr- Γκαλίτσιου Μαριάννα