Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Συνδ.Γουνοποιών ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ:Το Παρόν στην Έκθεση Φωτογραφίας"Γούνα" & Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας


“ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ “ΓΟΥΝΑ”
Αντιπροσωπία του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς ¨Ο Προφήτης Ηλίας¨ επισκέφτηκε την Παρασκευή 26 Ιουνίου την υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας που οργάνωσε η Φωτογραφική Λέσχη Καστοριάς και η οποία αποτελεί τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αθανάσιος Χριστόπουλος.
Η εν λόγο έκθεση ήταν αφιερωμένη στην γούνα και την ιστορική διαδρομή της στον χρόνο, δίνοντας ένα ιδιαίτερο νόημα. Κατά την επίσκεψη τα μέλη του Συνδέσμου Γουνοποιών, αφού συγχάρηκαν τους ανθρώπους του συλλόγου για την άψογη παρουσίαση , δεσμεύτηκαν σε μια μελλοντική συνεργασία, για το πάντρεμα της γούνας με πολιτιστικές δράσεις στην περιοχή μας.



Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδη Δημήτριο καθώς και μέλη του Δ.Σ. και συνεργάτες της Ε.Ο.Γ., πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, τη Δευτέρα 29-6-2015.
Στην συνάντηση, συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ υπήρξε ενημέρωση για διάφορες δράσεις των δύο κλαδικών οργάνων.
Διαβεβαιώθηκε, τέλος, η απόλυτη συνεργασία και ταύτιση απόψεων μεταξύ των δύο φορέων.
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ