Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

3 Μυστικά που δεν χρειάζεται να μοιραστείτε με τον σύντροφό σας!

htΕίναι το άλλο σας μισό και μπορείτε να μοιραστείτε μαζί του τα πάντα
Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν χρειάζεται να μοιράζεστε με τον άντρα σας.
Αρχικά δεν χρειάζεται να ξέρει για  τους πρώην συντρόφους σας. Ακόμη και αν σας πει πως θέλει να ξέρει για τους πρώην σας. Πιστέψτε με, δεν θέλει να ξέρει.Δεν είναι απαραίτητο να σας σκέφτεται με κάποιον άλλο. Δεν αξίζει. Αν σας ρωτήσει πείτε του ότι έχετε μάτια μόνο γαι εκείνον!
Το πως αισθάνεστε για την μητέρα του. Δεν οφελεί πουθενά το να πείτε στον σύντροφό σας πως δεν συμπαθείτε την μητέρα του ή την οικογένειά του.Το αίμα νερό δεν γίνεται και το ξέρετε καλά.Φυσικά και μπορείτε να πείτε μια κουβέντα αλλά τα άλλα (αιχμηρά) σχόλια κρατηήστε τα για τον εαυτό σας!
Ότι δεν σας άρεσε κάτι που σας πήρε.Αν δεν σας αρέσει αυτό που σας πήρε απλά προσποιηθείτε. Πείτε του πως σας άρεσε αλλά όχι ότι δεν σας ταιριάζει.Οι άντρες πολλές φορές δεν είναι τόσο καλοί στο να αγοράζουν δώρα.Έκανε μια προσπάθεια, μην του την χαλάτε. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πληγώσετε την αυτοπεποίθησή του και τον εγωισμό του.
Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα μοιράζεστε μαζί του και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.2-3 Αθώα μυστικά δεν θα χαλάσουν μια σχέση αλλά θα την κρατήσουν σταθερή και ευτυχισμένη.
babyradio.gr