Είμαστε «τρελάρες» σαν λαός κι αυτός ίσως είναι ο λόγος που μας γουστάρουν και στο εξωτερικό. Μια μεγάλη μερίδα Κύπριων κι Ελλήνων φοιτητών, κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους περαστικούς, με ένα μοναδικό τρόπο!
Όπως διαβάζουμε στο ialliapopsi.com, τα ταλαντούχα και κεφάτα παιδιά, ετοίμασαν ένα εξαιρετικό Flash Mob, το οποίο «φύλαγαν» μέχρι σήμερα…
Διαβάστε πως περιγράφουν οι ίδιοι, αυτήν τους την εμπειρία, που σίγουρα θα θυμούνται όλοι για μια ζωή!
«Με αφορμή τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου, σας παρουσιάζουμε το πρώτο Flash mob που διοργανώθηκε στο Manchester από Έλληνες και Κύπριους φοιτητές. Ενώσαμε όλοι τις δυνάμεις μας, χορογράφοι, χορευτές και διοργανωτές με σκοπό να δώσουμε μία γεύση στην Αγγλική κοινότητα, από την παράδοση και τον τόπο μας.
Η διοργάνωση του Flash mob ήταν μία τεράστια επιτυχία, καθώς μας έδωσε την αφορμή να γνωριστούμε καλύτερα, να συνεργαστούμε, αλλά πάνω απ’ όλα να νιώσουμε περήφανοι για την κοινή μας καταγωγή.
Σίγουρα το Flash mob θα αποτελεί μία από τις πιο όμορφες φοιτητικές εμπειρίες μας και ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο το απολαύσαμε κι εμείς!»
Όπως θα δείτε κι εσείς σε λίγο, όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν εκείνη τη στιγμή στο χώρο, έμειναν να χαζεύουν με ανοιχτό το στόμα. Εντυπωσιασμένοι από το μοναδικό θέαμα, που μόνο η Κύπρος και η Ελλάδα ξέρει να προσφέρει, δεν το κούνησαν από τη θέση τους, μένοντας εκεί μέχρι το τέλος χειροκροτώντας ασταμάτητα τους χορευτές.
https://www.youtube.com/watch?v=iJM5qjbjOdc
Θαυμάστε τα παιδιά στο πιο κάτω βίντεο:

http://www.davidavramidis.gr/