Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μάγεψε το κοινό του ο Λάζαρος Καψιμάλης !!!


apo kinito mike 270Σε μια πραγματικά μαγική βραδιά μπροστά στο κοινό της Καστοριάς, ο ‘’δικός μας’’ Λάζαρος ενθουσίασε
και γοήτευσε μαζί με τον μουσικό συνοδοιπόρο του Κώστα Γούδα στην ζωντανή εμφάνιση που μας χάρισαν, πριν από λίγες μέρες, στο ασφυκτικά γεμάτο club DOro.
Από πολύ νωρίς ο κόσμος είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται και να διεκδικεί ένα από τα δεκάδες ‘’ρεζερβέ’’ σταντ (τα οποία είχαν εξαντληθεί αρκετές ημέρες πριν από την βραδιά) , τα οποία φυσικά αποδείχτηκαν απελπιστικά λίγα και μικρά για να ικανοποιήσουν τον κόσμο που μαζεύτηκε εκείνο το βράδυ. Η ατμόσφαιρα ήταν μαγική και οι δυο καστοριανοί καλλιτέχνες μας χάρισαν μια αξέχαστη εμπειρία!!!
Ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές των καλλιτεχνών είδαμε και αρκετούς συντοπίτες, όλων των ηλικιών, του Λάζαρου και φυσικά μια μεγάλη παρέα από την διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Λεύκης. Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον τραγουδιστή, και πέρα από τις συνομιλίες με όλους μας κατά την διάρκεια της βραδιάς, μεγάλη συγκίνηση και χαρά προκάλεσε η αφιέρωση του δικού μας Λάζου προς τον σύλλογο του ΠΑΣ Λεύκης, αποδεικνύοντας για μι α ακόμη φορά τους ισχυρούς δεσμούς, την ενότητα και το δέσιμο ανάμεσα στα μέλη-φίλους του σωματείου μας.
Ελπίζουμε να χαρούμε και άλλες πολλές τέτοιες νύχτες και να θαυμάσουμε τον Λάζαρο εκεί που πραγματικά του αρμόζει και αυτός ονειρεύεται. Καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες Λάζο!!!!!
apo kinito mike 269apo kinito mike 260apo kinito mike 215apo kinito mike 237apo kinito mike 254apo kinito mike 239apo kinito mike 219apo kinito mike 231
http://www.pas-lefkis.gr/