Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Έρχεται Φιλανθρωπικό Gala - Θα συμμετέχει γνωστός κομμωτής της Καστοριάς!!


 

H Εταιρία PALCO διοργανώνει ένα φιλανθρωπικό gala όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο σύλλογο "Φλόγα", η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 19 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο μαγευτικό  Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, Πειραιώς 206.

  Εκεί οι επισκέπτες - καλεσμένοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα υπερθέαμα όπου θα συνδυάζει μαλλιά, ένδυση, μακιγιάζ καθώς και μουσικοχορετυτικά τμήματα με ακροβάτες και χορευτές
  Ο γνωστός κομμωτής σε όλους μας George Sarris ο γκουρού των μαλλιών για τους γνωστούς και τους φίλους θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό ζωντανά 4 μοντέλα επί σκηνής με θέμα την "Άνοιξη" του 2015, σε συνεργασία με το σχεδιαστικό δίδυμο NENE Fashion Disigners οι οποίες θα επιμεληθούν την ένδυση και την παρουσία των μοντέλων.
  Ο γνωστός και βραβευμένος κομμωτής και το σχεδιαστικό δίδυμο είναι σίγουρο πως μας επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις για εκείνη την ημέρα.
 

Ας το ανακαλύψουμε την Κυριακή 19 Οκτωβρίου όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε 4 επώνυμος σχεδιαστές, 4 Ελληνες ταλαντούχους κομμωτές, 4 γνωστούς Ιταλούς κομμωτές και 32 μοντέλα επι σκηνής.

Θα λείπει κανείς;;;