Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Στη δημοσιότητα το προγαμιαίο συμβόλαιο των Brangelina

Στη δημοσιότητα το προγαμιαίο συμβόλαιο των Brangelina


Τι προβλέπει αν ο Pitt απατήσει την Jolie;
Λίγες μέρες μετά τον γάμο του διασημότερου ζευγαριού του πλανήτη, που τελέστηκε με άκρα
μυστικότητα στη Νίκαια της Γαλλίας έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, το φως της δημοσιότητας είδε το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει το ζευγάρι, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το radaronline, ο Brad Pitt και η Angelina Jolie, έχουν υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο προκειμένου να διασφαλιστούν και οι δύο.
Συγκεκριμένα:
-Σε περίπτωση που ο Brad Pitt συνάψει δεσμό μια άλλη γυναίκα ενώ είναι παντρεμένοι και το ζευγάρι πάρει διαζύγιο, η Angelina Jolie παίρνει την πλήρη κηδεμονία των έξι παιδιών τους.
-Αν αποφασίσουν οι ίδιοι να χωρίσουν, η συμφωνία είναι να πάρει ο καθένας τα δικά του χρήματα (240εκατ. δολάριο ο Brad Pitt και 185εκατ. δολάρια η Angelina Jolie), ενώ όσα χρήματα βγάλουν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους, θα περάσουν στα έξι τους παιδιά- σε ίσα μερίδια για το καθένα.
- Οι Brangelina θα διαθέσουν επίσης χρήματα για τα ορφανά κάθε χώρας από την οποία υιοθέτησαν τα παιδιά, ενώ μέρος των χρημάτων θα δοθεί για τη χρηματοδότηση της έρευνας για την θεραπεία του καρκίνου.
Το προγαμιαίο συμβόλαιο, ωστόσο, δεν είναι ασυνήθιστο στο Hollywood καθώς πολλά ζευγάρια βάζουν ρήτρα, προκειμένου να μη χάσουν τα εκατομμύρια δολάρια της περιουσίας τους, μετά από ένα διαζύγιο.

http://www.faysbook.gr/