Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Πώς μπορείς να φτιάξεις τα πιο τραγανά και πεντανόστιμα τυροπιτάκια.


Πώς μπορείς να φτιάξεις τα πιο τραγανά (και πεντανόστιμα) τυροπιτάκιαΜε αυτό το κόλπο θα γίνουν σκέτη λιχουδιά.

Όταν τηγανιζεις τυροπιτάκια, πολλές φορές δεν γίνονται όσο κριτσανιστά θα ήθελες. Γεμίζουν λάδι και τελικά χάνουν την νοστιμιά τους. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλό! Όταν τηγανίζεις τυροπιτάκια να τα τοποθετείς όρθια σε ένα ταψάκι με χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν τελείως. Γίνονται πιο τραγανά μιας και φεύγει το πολύ λάδι από πάνω τους.