photo: golfo
Τι χρειαζόμαστε:
- 100 γραμ. τυρί φέτα
- 1 φέτα ρεγκάτο
- 1 φέτα κεφαλοτύρι σκληρό
- 1 μικρό μπολάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 ντομάτα
- 1 κόκκινη πιπεριά
- λίγη καυτερή πιπεριά
- λίγο πιπέρι κόκκινο
- λίγη ρίγανη
Πώς το κάνουμε:
- Σε ένα πήλινο τοποθετούμε σαν βάση μια φέτα από την ντομάτα.
- Πάνω της χοντροκόβουμε την φέτα και το ρεγκάτο. Συνεχίζουμε βάζοντας άλλη μια φέτα ντομάτα
- Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, πιπέρι κόκκινο και λίγη ρίγανη.
- Τέλος βάζουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το ψήνουμε για 5-6 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.