Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Ποικιλία λιωμένων τυριών σε πήλινο


Ποικιλία λιωμένων τυριών σε πήλινο




Ένα σούπερ ορεκτικό!

photo: golfo




Συνταγή από:

Τι χρειαζόμαστε:

  • 100 γραμ. τυρί φέτα
  • 1 φέτα ρεγκάτο
  • 1 φέτα κεφαλοτύρι σκληρό
  • 1 μικρό μπολάκι κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 1 ντομάτα
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • λίγη καυτερή πιπεριά
  • λίγο πιπέρι κόκκινο
  • λίγη ρίγανη

Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα πήλινο τοποθετούμε σαν βάση μια φέτα από την ντομάτα.
  2. Πάνω της χοντροκόβουμε την φέτα και το ρεγκάτο. Συνεχίζουμε βάζοντας άλλη μια φέτα ντομάτα
  3. Προσθέτουμε το κεφαλοτύρι, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, πιπέρι κόκκινο και λίγη ρίγανη.
  4. Τέλος βάζουμε το τριμμένο κεφαλοτύρι και το ψήνουμε για 5-6 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισότερο: http://www.sintagespareas.gr/