Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Εφευρετικότητα δίχως τέλος: Προσπάθησαν να περάσουν κινητά στη φυλακή Λάρισας με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι

Εφευρετικότητα δίχως τέλος: Προσπάθησαν να περάσουν κινητά στη φυλακή Λάρισας με τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι -Συνετρίβη  λίγο πριν τη μάντρα [εικόνα]

 Συνετρίβη λίγο πριν τη μάντρα [εικόνα]



Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που επιχείρησαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα και αξεσουάρ τους στις φυλακές Λαρίσης με τη βοήθεια ενός  τηλεκατευθυνόμενου μικρού ελικοπτέρου.

Η ευφάνταστη, ομολογουμένως, προσπάθεια έγινε ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο και συγκεκριμένα το βράδυ. Ωστόσο, το εγχείρημα στέφθηκε με πλήρη αποτυχία αφού το ελικοπτεράκι... συνετρίβη έξω από τις φυλακές και σε απόσταση τουλάχιστον 35 με 40 μέτρα από την περίφραξη του καταστήματος κράτησης. Τα «συντρίμμια» και το «φορτίο» εντοπίστηκαν το βράδυ από υπάλληλο της εξωτερικής φρουρά των φυλακών και αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία διαπίστωσης του τι ακριβώς είχε συμβεί.

Οι δράστες που αναζητούνται, είχαν δέσει με μονωτική ταινία πάνω στο ελικοπτεράκι πέντε κινητά τηλέφωνα,  τους φορτιστές τους, έξι κάρτες sim και δυο ακουστικά, τα οποία τώρα, βέβαια, βρίσκονται στα χέρια των αρχών.


 








http://www.iefimerida.gr/