Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Tί είναι η διατροφή Gerson και πώς μπορεί να βοηθήσει ασθενείς με καρκίνο;



Η διατροφή Gerson ανακαλύφθηκε από τον ομώνυμο επιστήμονα δρ Max Gerson στη δεκαετία του 1930, όταν ο τελευταίος τη
χρησιμοποίησε στον εαυτό του, για να θεραπευθεί από τις ημικρανίες από τις οποίες έπασχε. Μετά από μελέτες τελικά, ο ίδιος επέκτεινε τη θεραπεία, όταν διαπίστωσε ότι ήταν αποτελεσματική τόσο για εκφυλιστικές ασθένειες, όσο και για τον καρκίνο. Η θεραπεία Gerson προσεγγίζει τον οργανισμό με φυσικό, ολιστικό τρόπο. Οι επαγγελματίες που την εφαρμόζουν πιστεύουν ότι ενεργοποιεί την ικανότητα αυτοΐασης του σώματος ενώ ταυτόχρονα δεν παρουσιάζει παρενέργειες.

Διαβάστε λεπτομέρειες στο In Vitro Magazine:

http://www.topontiki.gr/