Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ρονάλντο και Σάικ θέλουν να αγοράσουν βίλα στην Ελλάδα: Είδαν σπίτια σε Λίνδο και Λαγονήσι

Τους μαγεύει το Ελληνικό καλοκαίρι

















Κάτοικος… Ελλάδας θέλει να γίνει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο και η πανέμορφη σύντροφός του Ιρίνα Σάικ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Ημερησίας» ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια των πολυήμερων διακοπών του στη χώρα μας εκδήλωσε το ενδιαφέρον να αγοράσει κάποιο ακίνητο στην Ελλάδα προκειμένου να έρχεται συχνότερα τα καλοκαίρια.



Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρωτήθηκαν κτηματομεσίτες στη Μύκονο και τη Ρόδο ενώ έδειξε ενδιαφέρον και για βίλες στα νότια προάστια της Αττικής.
Παρά το γεγονός ότι πολλές φορές οι επισκέψεις διάσημων στην Ελλάδα ακολουθούνται και από φήμες για απόκτηση κάποιου ακινήτου, οι γνωρίζοντες τον Ρονάλντο αναφέρουν ότι μαγεύτηκε από το ελληνικό καλοκαίρι και ενδιαφέρεται πραγματικά για την απόκτηση κάποιου σπιτιού στη χώρα μας.



Ο Ρονάλντο και η καλλονή Σάικ που έκαναν διακοπές στη Μύκονο, τη Ρόδο, την Πάρο, το Πόρτο Χέλι και το Λαγονήσι. Στη Ρόδο λένε οι πληροφορίες είδε κάποια σπίτια στη Λίνδο και θέλησε να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές ενώ στο Λαγονήσι συναντήθηκε με ανθρώπους που γνωρίζουν την αγορά ακινήτων και του πρότειναν κάποια ακίνητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λαγονήσι ο Ρονάλντο μιλώντας με μικρούς θαυμαστές του, που τον ρωτούσαν, για τα μελλοντικά του σχέδια, τους είπε χαμογελώντας, ότι θα έρθει στον Ολυμπιακό.



Το… μακρύ ελληνικό καλοκαίρι του διάσημου ζεύγους ξεκίνησε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας στα γήπεδα της Βραζιλίας. Φιλοξενήθηκε σε πανάκριβα σπίτια και ξενοδοχεία, μετακινήθηκε με ελικόπτερα και έκανε βόλτες στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου με πολυτελή κότερα. Η επίσκεψή του στην Ελλάδα και οι φωτογραφίες που δεν σταμάτησε να ανεβάσει στα social media με το πανέμορφο μοντέλο, έκαναν το γύρο του κόσμου και διαφήμισαν τις ελληνικές ομορφιές. Αν τελικά ο Ρονάλντο αποκτήσει κάποια πολυτελή βίλα στην Ελλάδα τότε ο ελληνικός τουρισμός θα έχει… δωρεάν διαφήμιση σε όλο τον πλανήτη.
http://www.eirinika.gr

http://www.eirinika.gr