Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι ακτινογραφίες της έσωσαν τη ζωή- Είχε για 10 χρόνια στον κόλπο της ένα sex toy



image





Άναυδοι έμειναν οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο της βρετανίας, όταν κοιτώντας τις ακτινογραφίες της κοιλιακής χώρας μιας 38χρονης, ανακάλυψαν στον κόλπο της ένα
sex toy, το οποίο βρισκόταν εκεί τα τελευταία δέκα χρόνια.
Όταν η γυναίκα έσπευσε στο νοσοκομείο λέγοντας ότι αισθάνεται κουρασμένη, υποφέρει από υπνηλία, συνεχείς ουρολοιμώξεις και χάνει συνέχεια βάρος, οι γιατροί την υπέβαλαν σε μια σειρά εξετάσεων και ακτινογραφιών. Τότε ανακάλυψαν το ερωτικό παιχνίδι, μήκους 12 εκατοστών, στον κόλπο της.
Η 38χρονη έπασχε από κυστεοκολπικό συρίγγιο, μια πάθηση του ουροποιητικού συστήματος, ενώ οι γιατροί δήλωσαν ότι αν το sex toy έμενε μερικά ακόμη χρόνια μέσα της, θα μπορούσε να προκαλέσει το θάνατό της.
Όσον αφορά το πώς βρέθηκε στον κόλπο της το ερωτικό παιχνίδι και γιατί η ίδια δε το γνώριζε, η 38χρονη αποκάλυψε ότι πιθανότατα είχε βρεθεί μέσα της μετά από μια ξέφρενη νύχτα με άφθονο αλκοόλ που είχε με έναν συνεργάτη της πριν από δέκα χρόνια.
Οι γιατροί αφαίρεσαν επιτυχώς το sex toy από τη γυναίκα, ωστόσο η ίδια δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αιτία για την ταλαιπωρία που είχε με την υγεία της όλα αυτά τα χρόνια ήταν ένα ερωτικό παιχνίδι.image