Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Oι Βολιώτες που συνάντησαν τη Γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ!!

Oι Βολιώτες που συνάντησαν τη Μέρκελ


Στον απόηχο της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ, νέοι επιχειρηματίες από τον Βόλο μοιράστηκαν την εμπειρία τους για το επιχειρηματικό forum που διεξήχθη στο Hilton, παρουσία της Γερμανίδας καγκελαρίου.

Πρόκειται για τους τρεις επιχειρηματίες της βολιώτικης εταιρίας θαλάσσιου τουρισμού Incrediblue.
Ο Γεώργιος Γάτος, συνιδρυτής της incrediblue ανέφερε πως «η συνάντηση με την Καγκελάριο ήταν άκρως προσωπική και εποικοδομητική. Έδειξε πραγματικό ενδιαφέρον για τις εταιρίες και υποσχέθηκε να στηρίξει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο την νέα επιχειρηματικότητα. Στην ευκαιρία που μας δόθηκε καταθέσαμε προτάσεις για την στήριξη της νέα επιχειρηματικότητας, όπως η μείωση των μη-μισθολογικών εισφορών που πληρώνει μία startup επιχείρηση τα πρώτα τρία χρόνια από την ίδρυση της».

Σκοπός της συνάντησης που έγινε και με την παρουσία Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ήταν η παρουσίαση των νέων καινοτόμων επιχειρήσεων που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης. Η Incrediblue Βολιώτικη μεν, παγκόσμια δε, είναι μια πλατφόρμα online ενοικιάσεων σκαφών incrediblue.com που έχει ήδη διεισδύσει στις ευρωπαϊκές αγορές. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των εταιριών έκαναν μία σύντομη παρουσίαση των προϊόντων τους αλλά κατέθεσαν επίσης και προτάσεις για την ευκολότερη ανάπτυξη της νέας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Πηγή: magnesianews