Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Όταν ο Αντώνης Κανάκης έχει κέφια!

n


4 remixes για free download

Αποδεικνύοντας πως μία φορά dj, για πάντα dj, ο Αντώνης Κανάκης, τις νύχτες που οι άλλοι βλέπουν τηλεόραση, προτιμά να ακούει μουσική.
Κι όχι μόνο. Το χούι του είναι και η τεχνολογία, μέσω της οποίας τα τελευταία χρόνια «πειράζει» τις νότες, ρεμιξάρει τις ιδέες του και τις χαρίζει απλόχερα με download σε όλους όσοι ψάχνουν καλή μουσική.
Από τον επικολυρικό ήχο της ορχήστρας του Ray Conniff, μύθου της αμερικανικής μουσικής, έως τα ραγισμένα breaks της Marianne Faithfull και από το μεξικανό θρύλο Sixto Rodriguez έως το επίκαιρο λόγω ηλιοφάνειας ρεμίξ του στο «Let The Sunshine In», όπου οι Fifth Dimension «συγκρούονται» με τον Galt MacDermot, ο Αντώνης Κανάκης δείχνει να μην κολλάει σε εποχές και στιλ, αλλά με άξονα τη μελωδία και την τεχνολογία παράγει μια «καινούργια» μουσική.
Τσεκάρετε το στιλ του, κατεβάστε τα (τα προσφέρει free download εδώ, εδώ, εδώ και εδώ) και αναμείνατε για καινούργιες «κυκλοφορίες», οι οποίες, όπως πάντα, τεστάρονται πρώτα στον Imagine 89,7, ένα ραδιόφωνο όπως το φαντάστηκες.








http://www.athensvoice.gr