Εναν ιδιαίτερο τρόπο σκέφτηκε ένας χειροπρακτικός από τη Νεμπράσκα για να πείσει τους ασθενείς του να μείνουν μακρυά από το ανθυγιεινό fast food: άφησε ένα Happy Meal στο ίδιο σημείο για δύο χρόνια.
«Θέλαμε να κάνουμε τους ασθενείς μας να σκεφτούν τι επιλογές κάνουν όταν πρόκειται για την τροφή τους, η οποία πολλές φορές δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι» ανέφερε στο Business Insider. ο Andrew Rivera, διευθυντής του Bridge Chiropractic and Wellness Center στην Ομάχα της Νεμπράσκα.
Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε το γεύμα είναι σχεδόν άθικτο παρ' όλο που ο θόλος στον οποίο βρίσκεται δεν υπάρχει ψύξη ούτε απουσία αέρα.
Οπως αναφέρει για τα προϊόντα της η γνωστή εταιρία fast food «τα τρόφιμα είναι αφυδατωμένα, και δεν σαπίζουν στην απουσία ύδατος».
«Θέλαμε να κάνουμε τους ασθενείς μας να σκεφτούν τι επιλογές κάνουν όταν πρόκειται για την τροφή τους, η οποία πολλές φορές δεν ξέρουν τι ακριβώς είναι» ανέφερε στο Business Insider. ο Andrew Rivera, διευθυντής του Bridge Chiropractic and Wellness Center στην Ομάχα της Νεμπράσκα.
Οπως φαίνεται από τη φωτογραφία που μοιράστηκε το γεύμα είναι σχεδόν άθικτο παρ' όλο που ο θόλος στον οποίο βρίσκεται δεν υπάρχει ψύξη ούτε απουσία αέρα.
Οπως αναφέρει για τα προϊόντα της η γνωστή εταιρία fast food «τα τρόφιμα είναι αφυδατωμένα, και δεν σαπίζουν στην απουσία ύδατος».
Διαβάστε περισσότερα
iefimerida.gr
iefimerida.gr