Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Αγγελική Ηλιάδη: Ο υπέρηχος του μωρού της και το μήνυμα της!(φωτό)



Α. Ηλιάδη: Ο υπέρηχος του μωρού της και το μήνυμα της!(φωτό)
Το τρυφερό μήνυμα της στο instagram για το θείο δώρο που την αξίωσε ο Θεός να ζήσει.
Με τον δικό της τρόπο η Αγγελική Ηλιάδη απαντά στις έντονες κριτικές των τελευταίων

ημερών για την εγκυμοσύνη της. Εκείνη ευγνώμων και ευτυχισμένη ανάρτησε τον υπέρηχο του δέυτερου μωρού της, γραφοντας τα πιο συγκινητικά λόγια, και οι folllowers της έχουν κατακλύσει τη σελίδα της με υπέροχα σχόλια! Με το καλό Αγγελική!

Δες το μήνυμα της στο insta:
«Δόξα το Θεό είμαστε μια χαρά και μεγαλώνουμε. Η σημερινή επίσκεψη στο γιατρό ήταν απολαυστική με τον μικρό Μπάμπη να ρωτάει τα πάντα για το αδερφάκι του, γεμάτος ενθουσιασμό και ανυπομονησία!!!Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς... ευτυχία... χαρά... ευλογία. Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω το μεγαλύτερο θαύμα της ζωής για δεύτερη φορά!!!Και με όλη μου την ψυχή ευχαριστώ όλους εσάς για τις πολύτιμες ευχές σας... Πραγματικά με συγκινείτε!!!»


iliadi-iperixos

iliadi-gkentsoglu-photo
http://www.faysbook.gr

H Aγγελική Ηλιάδη με την κοιλιά… ΤΟΥΡΛΑ πάνω στην πίστα! (PHOTOS)


Συνεχίζει τις εμφανίσεις της στην πίστα παρά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα η Αγγελική Ηλιάδη και φαίνεται να το απολαμβάνει, παρά τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες.
Οι φωτογραφίες αυτές τραβήχτηκαν στο φινάλε των εμφανίσεων της με τον Αντύπα και τον Κουρκούλη.
Μπορεί ο καλός της να βρίσκεται στην Ιταλία και η μητέρα του να ωρύεται στα κανάλια-ότι δεν θέλει για νύφη την Αγγελική- ωστόσο εκείνη δείχνει να μην την απασχολεί και να ζει περιμένοντας τον καρπό του έρωτά τους…
unnamed-133
unnamed51
Νassos blog
 Τωρα αυτο ειναι απάντηση;;; Δειτε τι ανεβασε ο Σάββας Γκέντσογλου! (PHOTO)


Τωρα αυτο ειναι απάντηση;;; Δειτε τι ανεβασε ο Σάββας Γκέντσογλου! (PHOTO)
Μετα τα σχόλια της μαμάς του και όλων όσων εχουν ασχοληθει με το θεμα ο Σάββας ανεβασε μια φωτογραφια ενος γοριλα με... μεγάλα γεννητικα οργανα. Μηπως δηλαδη τον έχουν πρηξει όλοι με το θέμα της Ηλιάδη;;; Δειτε τη φωτογραφια στο Athensmagazine.gr
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ GOSSIP ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ