Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα του στο Άργος Ορεστικό(φωτο)!-Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις!!


P1030723
Ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους, ενώ το βράδυ οι καρναβαλιστές θα υποδεχτούν με κέφι και χορό το 2014

Την έναρξη του εορταστικού τριημέρου στο Δήμο Άργους Ορεστικού σήμανε, πριν από λίγη ώρα, ο Αϊ-Βασίλης που έκανε την εμφάνισή του στο Δημαρχείο και στους δρόμους της πόλης.

Συνοδευόμενος από μικρούς καρναβαλιστές και τους γονείς τους, έκανε, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής,  την καθιερωμένη βόλτα την τελευταία ημέρα της χρονιάς, κρύβοντας πολλές εκπλήξεις στο σάκο του.
Φτάνοντας στο πνευματικό κέντρο της πόλης και με τη βοήθεια των ξωτικών, μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα.
Η συνέχεια θα δοθεί το βράδυ από τους δημότες, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα μέλη της Κοινωφελούς Επιχείρησης οι οποίοι ξεφαντώνοντας με τα “μπουλούκια” θα υποδεχθούν το 2014 και θα διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αύριο, Πρωτοχρονιά, στις 3 το μεσημέρι, ξεκινά η παρέλαση του Αργείτικου καρναβαλιού με άφθονη δόση σάτιρας και χιούμορ, ενώ οι εκδηλώσεις κορυφώνονται την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι γυναίκες στην καθιερωμένη Πατερίτσα.
P1030694
P1030717
P1030726
P1030683