Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Στην Καστοριά διοργανώθηκε το ετήσιο meeting στελεχών Europe της NAFA (βιντεo)!!


nafa-kastoria-miteen-stelexi-europe 

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα την πόλη της Καστοριάς επέλεξε φέτος το δημοπρατήριο της NAFAνα διοργανώσει το ετήσιο meeting στελεχών της από Europe.
Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναπτύχθηκαν ενδιαφέροντα θέματα, από όλους τους συμμετέχοντες, αναλύθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν από την προηγούμενη χρονιά και τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα περίοδο.
nafa-kastoria-miteen-stelexi-europe2Στο meeting συμμετείχαν 16 στελέχη της NAFA από ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Πολωνία (εκεί άλλωστε βρίσκεται εδώ και δύο χρόνια το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της NAFA συγκέντρωσης ευρωπαϊκών δερμάτων), την Ολλανδία, την Δανία, την Λιθουανία και φυσικά την Ελλάδα, με υπεύθυνο τον Sebastian Jansen (Senior Vice President & Managing Director,Europe), ενώ στην εκδήλωση το παρών  έδωσε και ο αντιπρόεδρος της NAFA και εκπρόσωπος στην Ελλάδα, Χαράλαμπος Πούλιος.
To σημαντικότερο στοιχείο που προέκυψε από την εκδήλωση ήταν ότι το δημοπρατήριο της NAFA συνεχίζει να παρουσιάζει ανοδική πορεία σε επίπεδο προσφοράς δερμάτων και ολοένα να κερδίζει την εμπιστοσύνη πολλών εκτροφέων από όλες τις χώρες της Ευρώπης. Μάλιστα, όπως είναι γνωστό η σημαντική αυτή αύξηση προσφοράς δερμάτων έχει υποχρεώσει την NAFA να διοργανώσει το 2014 για πρώτη φορά 3 δημοπρασίες προσφέροντας πάνω από 10 εκ. δέρματα, έναντι 6,5 που πρόσφερε σταθερά σε δύο δημοπρασίες κάθε χρόνο. Το στοιχείο αυτό από μόνο του και μόνο αποδεικνύει την μεγάλη ανάπτυξη που παρουσιάζει η ΝΑFA η οποία ολοένα και κερδίζει σημαντικό έδαφος από την παγκόσμια αγορά.

sentra.com.gr