Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή της Τζένης Χειλουδάκη!

 Είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα που έχει προκαλέσει, έχει απασχολήσει, έχει πολεμηθεί αλλά και αγαπηθεί και μια από τις γυναίκες που
πλέον δεν φοβούνται να δηλώσουν ανοιχτά την άποψή τους δημόσια.

Η Τζένη Χειλουδάκη, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τον κόσμο της μόδας, μέσα από τις προκλητικές δηλώσεις της και την έντονη παρουσία της στις lifestyle εκπομπές πριν από αρκετά χρόνια, είναι σήμερα μια γυναίκα διαφορετική. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κοντά στα απλά, καθημερινά πράγματα της ζωής και τους φίλους της στα κοινωνικά δίκτυα, η ίδια είναι πλέον έτοιμη να προχωρήσει στο επόμενο βήμα στη ζωή της.
Λίγους μόνο μήνες μετά την έντονη φημολογία που ξέσπασε σχετικά με την επανασύνδεσή της με τον πρώην εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο, η Τζένη ετοιμάζεται να εγκαταλείψει για πάντα την Αθήνα και να μετακομίσει στο μέρος που μεγάλωσε και έκανε τα πρώτα της βήματα, στη Σητεία της Κρήτης.
Η ίδια ανακοίνωσε χθες την αποχώρησή της από την πρωτεύουσα μέσα από τη σελίδα της στο Facebook με αρκετή δόση πικρίας, την ίδια μάλιστα ημέρα που τα δυσάρεστα νέα του θανάτου του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη έκαναν ήδη το γύρο του διαδικτύου.
“Έξι χρόνια στην Αθήνα φαρμάκια ήπια και ελάχιστες όμορφες στιγμές γεύτηκα” γράφει στο προφίλ της η Τζένη Χειλουδάκη.
Η ίδια, που τα προηγούμενα χρόνια δοκιμάστηκε σε διαφορετικά πράγματα, παίζοντας μουσική σε μαγαζιά στο Γκάζι, γράφει ήδη το επόμενο βιβλίο της με τίτλο “Αίγλης και Κρίσης γωνία”, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβρη. Το πρώτο βιβλίο της με τίτλο “Οι άγγελοι δεν έχουν φύλο”, που είχε απασχολήσει πολύ πριν από κάποια χρόνια, είναι σε διαδικασία επανακυκλοφορίας, ενώ η Τζένη θα επισκεφθεί ξανά την Αθήνα στο τέλος της χρονιάς για να προωθήσει τη νέα της συγγραφική προσπάθεια.
Μια καινούρια ζωή στην επαρχία, πιο κοντά στη φύση και σε απλά καθημερινά πράγματα και μακριά από όσα την πλήγωσαν και την εξέθεσαν, είναι τα καινούρια σχέδια της Τζένης Χειλουδάκη
πηγή:bizznews.gr