Συνταγή:
Για να φτιάξετε την καραμέλα
1 κιλό και 200 γρ. ζάχαρη
1 φακ. σκόνη καραμέλας
200 γρ. νερό
Τα βάζετε όλα μαζί σε μια κατσαρόλα και τα αφήνετε να πάρουν μία βράση,
ώστε να φτάσει στους 151 βαθμούς Κελσίου (μετά από εκεί και πέρα καίγεται η ζάχαρη)!!
Τα μήλα έχουν πλυθεί πολύ καλά, μετά βάζεις στα μήλα ένα σουβλάκι καλαμάκι ώστε να μπορείς να τα βουτήξεις μέσα στο σιρόπι καραμέλας.Βγάζεις τα αφήνεις για λίγο να στεγνώσουν και μετά απολαμβάνεις!!!
Καλή επιτυχία!