Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Τα Χάλκινα της Καστοριάς στον Άρδα του Έβρου!!(φωτο)

Δυναμική πρεμιέρα από ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
στο Φεστιβάλ του Άρδα στον 'Εβρο...!!! (φωτογραφίες)

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψαν σήμερα αργά το απόγευμα ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ από την 19η Συνάντηση Νέων, το μεγάλο φεστιβάλ του Άρδα, που πραγματοποιείται το διάστημα 24-38 Ιοουλίου σε μία μαγευτική τοποθεσία στις Καστανιές του Έβρου, στην Ορεστειάδα, μία ανάσα από τα σύνορα Ελλάδος- Τουρκίας.

Το γλέντι στο φεστιβάλ ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι της Τετάρτης, με ένα μοναδικό με ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ να υποδέχονται με βαλκανικούς ρυθμούς τους εκατοντάδες ποδηλάτες και επισκέπτες κατασκηνωτές, κάνοντας από νωρίς αισθητή την παρουσία τους σε όλους σχεδόν τους χώρους του φεστιβάλ!

Ωστόσο, το βραδάκι της ίδιας ημέρας και ώρα 8, ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ήταν αυτά που επέλεξαν οι διοργανωτές να κάνουν ποδαρικό στο φετινό φεστιβάλ.
Έτσι, με αστείρευτο κέφι και μεγάλη διάθεση, έκαναν την εμφάνισή τους στην ART STAGE, δίνοντας μια ξεχωριστή συναυλία σε βαλκανικούς ρυθμούς, ξεσηκώνοντας το κοινό του Έβρου αλλά και άλλων περιοχών, κερδίζοντας το θερμό τους χειροκρότημα και αφήνοντας μάλιστα τις καλύτερες εντυπώσεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το φετινό φεστιβάλ του Άρδα παρουσιάζει ο γνωστός παρουσιαστής Αλέξης Κωστάλας, ο οποίος προλόγισε ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ με τα καλύτερα λόγια, μιας και τον περασμένο Μάρτιο τα είχε γνωρίσει κατά τη διάρκεια της συνάντησης σχολικών χορωδιών, στην οποία συμμετείχαν με το 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές του Φεστιβάλ ΆΡΔΑ της 19ης ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΝΕΩΝ, και συγκεκριμένα στον Οργανισμό του ΔΙΟΝΥΣΟΥ που είχε την καλλιτεχνική ευθύνη της διοργάνωσης, για την προτίμησή του να μας συμπεριλάβει στο φετινό πρόγραμμα συναυλιών του, δίνοντάς μας την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτούμε για πρώτη φορά την ακριτική αυτή περιοχή, να συμμετέχουμε σε αυτό το μεγάλο φεστιβάλ, να αποκομίσουμε πολύτιμες εμπειρίες, να γνωρίσουμε πολλούς ανθρώπους, καλλιτέχνες, να διασκεδάσουμε τόσο εμείς όσο και το κοινό και φυσικά να γίνουμε ακόμη πιο γνωστοί από την παρουσία πολλών θεατών από όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Αυτά, λοιπόν πήγαμε με τρέλα από την Καστοριά στον Άρδα (620 χιλιόμετρα), και ανοίξαμε το φετινό τους φεστιβάλ!!!
Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία….



1