Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Άγγλοι τουρίστες ζουν την τρέλα τους στα Μάλια της Κρήτης!!

Αγγλικά  στα Μάλλια...Σας έλειψαν ;;;


Μάλια: Βότκα, τεκίλα και σεξ στο δρόμο

Ορδές νεαρών χτυπιούνται χορεύοντας στους δρόμους στα Μάλια, τύφλα στο μεθύσι από τη βότκα και τα σφηνάκια τεκίλας. Κοκτέιλ φτιαγμένα με φτηνό αλκοόλ κάνουν τον ιδρώτα
τους να τρέχει σαν νερό πάνω στα ημίγυμνα κορμιά τους καθώς το θερμόμετρο δείχνει 30°C.
Είναι τρεις το πρωί, αλλά τα κορίτσια είναι ακόμα με τα bikini τους και τα αγόρια με τα μαγιό τους.
Ακόμα και αν δεν έχεις δει ξανά τέτοια εικόνα στις διακοπές σου, ύστερα από λίγες ώρες παραμονής σε αυτό το τουριστικό θέρετρο, θα σου φαίνονται όλα τόσο φυσιολογικά...

Η ζωή των τουριστών στη μικρή πόλη των Μαλίων, το 2011 έγινε και ταινία με τίτλο «Inbetweeners». Το φιλμ παρουσιάζει πως τα περνούν εκεί οι παρέες των νεαρών Βρετανών, οι οποίοι φεύγουν για διακοπές γυρεύοντας το ξεσάλωμα και τη σεξουαλική ασυδοσία. Η ταινία είναι μεταφορά στη μεγάλη όθονη του ομώνυμου σήριαλ που έσπασε ρεκόρ στη Βρετανία. Η υπόθεση σύμφωνα με τα λόγια του Jay Cartwright, πρωταγωνιστή της ταινίας, έχει ως εξής: τρεις εβδομάδες με ήλιο, θάλασσα, πολύ πιοτό και σεξ...

Το σενάριο: Οι διακοπές 4 φίλων, του Will, του Jay, του Simon και του Neil οι οποίοι προσπαθούν ανεπιτυχώς να... χάσουν την παρθενιά τους.


250% πάνω η δημοτικότητα στο εξωτερικό!
Υπολογίζεται ότι η ταινία αύξησε τη δημοτικότητα των Μαλίων ως τουριστικού προορισμού κατά 250%, έτσι η βρετανική εφημερίδα THE SUN έκανε ένα οδοιπορικό στα Μάλια και ο NICK FRANCIS μετέφερε τις εικόνες που είδε.

Περπατώντας στους δρόμους της περιοχής συνάντησε μία κοπέλα με κολάρο στο λαιμό της. Οταν τη ρώτησε πως χτύπησε, του είπε: «Εκανα σεξ σε ένα πάρτι πάνω σε κότερο και το κεφάλι μου χτυπούσε συνεχώς πάνω στον τοίχο. Ετσι αναγκάστηκα να το φορέσω». Οταν τη ρώτησε αν θέλει να φωτογραφηθεί, απάντησε: «Μην λες μαλακίες. Στο σπίτι με περιμένει το αγόρι μου».

Κατά μήκος του δρόμου διάφορα μαγαζάκια, για λίγα ευρώ, κάνουν χένα και tattoos στα οπίσθια των κοριτσιών. Μία κοπέλα στον αριστερό της γλουτό είχε γραμμένο το όνομα «Gavin», ενώ μία άλλη το «Justin Bieber».




Ολα εκτός ορίων

Παρέες κοριτσιών με θεματικό ντύσιμο, όπως ναυαγοσώστριες του Baywatch και σέξι νοσοκόμες, πόζαραν στο φωτογραφικό φακό, ενώ μία από αυτές τράβηξε τη μπλούζα της αποκαλύπτοντας το στήθος της.

Κάτι άλλα κορίτσια έδειχναν περήφανα τις κιλότες τους που έγραφαν «I love Malia», οι οποίες πωλούνται στα μαγαζιά, για κάτι λιγότερο από 4€. Στην ταινία οι φίλοι παίρνουν τα καλαμάκια τους συναγωνίζονται έναν ντόπιο ποιος θα πιει πιο πολύ από μία μεγάλη γυάλα με κοκτέιλ. Με 20€ περίπου παραγγέλνεις μία τέτοια γυάλα που μπορεί να ρίξει αναίσθητα τέσσερα άτομα!

Ο Francis συνάντησε επίσης ένα γκρουπ φίλων από το Barnet οι οποίοι γιόρταζαν την τελευταία βραδιά τους.
Ο 17χρονος Josh Battista, του είπε: «Εδώ ζεις την απόλυτη τρέλα. Οι άνθρωποι απλώς κάνουν ό,τι θέλουν. Ενας τύπος χθες το βράδυ, πέρναγε στο δρόμο και ο κόσμος του έβαζε προφυλακτικά στο στόμα».



Η Μέκκα της βρετανικής νεολαίας

Τα Mάλια έχουν γίνει η Μέκκα για τους απόφοιτους και όσους παίρνουν πτυχίο και ψάχνουν το ξεφάντωμα. Μπαράκια και clubs όπως τα Roadhouse, Corkers και Candy Club σερβίρουν ποτά μέχρι τις 06.00 το πρωί. Η πόλη έχει πληθυσμό περίπου 6.000 κατοίκους, αλλά το καλοκαίρι ο κόσμος διπλασιάζεται, κυρίως λόγω των Βρετανών τουριστών.

Στις έξι το πρωί βλέπεις παντού στην περιοχή το όργιο της προηγούμενης νύχτας. Ο 18χρονος Jess Branigan, λέει:«Ηταν ένα ζευγάρι που έκανε σεξ μέσα στη μέση του δρόμου. Εκείνη καθόταν από πάνω του. Μπορούσες να δεις τα πάντα».

Ενα μέλος του Κέντρου Υγείας της περιοχής, του είπε: «Αντιμετωπίζουμε αρκετά περιστατικά μικροτραυματισμών, αλλά ως επί το πλείστον έρχονται κοπέλες και ζητάνε το χάπι της επόμενης μέρας. Εγώ μέσα σε μια μέρα έχω δώσει μέχρι και 20 τέτοια. Ο κόσμος δεν προσέχει, ειδικά όταν έχει πιει τόσο πολύ».



Οι κοπέλες "κράχτες"

Στην ταινία οι πρωταγωνιστές παρασύρονται από τις κοπέλες «κράχτες» των μαγαζιών και τις ακολουθούν στα clubs.

Φυσικά αυτές οι κοπέλες «κράχτες» δουλεύουν παράνομα και εάν οι αστυνομικοί πιάσουν έναν ιδιοκτήτη μπαρ να τις χρησιμοποιεί, μπορεί να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 3,000€. Πάντως, η πρακτική με τις κοπέλες «κράχτες» συνεχίζεται, σαν να υπάρχει κάποια κατανόηση μεταξύ των αρχών και των καταστηματαρχων.

Εξω από ένα μπαρ ο ρεπόρτερ μίλησε με μία τέτοια κοπέλα, τη 19χρονη Hailey Roberts, από το Leeds, η οποία είπε: «Είναι θεότρελο! Ηρθα για διακοπές τον Ιούνιο και ακόμη δεν θέλω να γυρίσω πίσω. Εβγαινα συνέχεια και έπινα, ώσπου ένα βράδυ έπεσα και έσπασα το κεφάλι μου. Εχω ακούσει για κορίτσια που κάνουν σεξ με πολλούς άντρες το ίδιο βράδυ. Είναι πρόστυχα ωραίο».






Φωτογραφίες: Lee Thompson

olathessaloniki.gr