Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Όταν εκείνος εξαφανίζεται από μια σχέση, τί σημαίνει?


Τι σημαίνει όταν εκείνος εξαφανίζεται από μια σχέση;
Μια ερώτηση που βασανίζει όλο το γυνακείο πληθυσμό. 
Είσαι με κάποιον. Έχετε σχέση, βρίσκεστε πού και πού ή απλά κάνετε σεξ. Και ξαφνικά εκείνος εξαφανίζεται.

Δε λέει κάτι, δεν ενημερώνει, δεν προειδοποιεί.. απλά σταματάει να επικοινωνεί. Εσύ βυθισμένη στη συναισθηματική σου ακεραιότητα πανικοβάλλεσαι. Δεν αναγνωρίζεις τα σημάδια, δε δέχεσαι την αιτία της απόρριψης και ψάχνεις να ανακαλύψεις το μυστικό πίσω από αυτή την αποτρόπαια συμπεριφορά. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν το αγόρι δηλώνει εξαφάνιση;

Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Ο πρώτος είναι ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι παραπάνω. Μην το παίρνεις ως προσωπική σου βαθιά απαξίωση. Απλά θέλει κάτι άλλο. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους και όχι, αυτό δε σημαίνει πως δεν είσαι υπέροχη, πανέμορφη, πανέξυπνη κλπ. Απλά εκείνος ψάχνει κάτι άλλο στη ζωή του ή τέλος πάντων δεν έχει χημεία μαζί σου. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι φοβάται να δεσμευτεί περισσότερο και αυτό πάλι έχει να κάνει είτε με το βαθμό που του αρέσεις είτε με τα δικά του θέματα (υπάρχουν αγόρια που αν αισθανθούν κάτι παραπάνω φεύγουν τρέχοντας, ναι υπάρχει και αυτό το είδος).

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Ότι δεν είναι δίπλα σου και κυρίως ότι δε σε σέβεται και δε φέρεται όμορφα. Μη θυματοποιείς τον εαυτό σου. Μην καταρρακώνεις την αυτοπεποίθησή σου. Θα βρεθεί εκείνος που θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και θα σου δώσει αυτά που αναζητάς.
faysbook.gr