Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ανώτατες Μεταπτυχιακές Σπουδές στην Καστοριά!!


MBA2015Δύο αναγνωρισμένα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών το ένα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και το άλλο στη Διαχείριση Φυσικού Αερίου , σε συνεργασία με ξένα
Πανεπιστήμια , προσφέρει το ΤΕΙ Δ.Μακεδονίας στην Καστοριά.
αναλυτικά:
A] Το μεταπτυχιακό  Μ.Β.Α σε συνεργασία του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας με το Εθνικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Τερνόπιλ-Ουκρανία( ΤΝU) λειτουργεί για 8η συνεχόμενη χρονιά σε Κοζάνη και Καστοριά, έχοντας “παράγει” απόφοιτους που απορροφήθηκαν ΆΜΕΣΑ από την αγορά εργασίας ή βελτίωσαν την υπάρχουσα θέση τους.
Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (Π.Μ.Σ.- ΜΒΑ) θα λειτουργήσει με δύο Τμήματα για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016:  
            Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι όλων των Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ομοταγών ΑΕΙ της αλλοδαπής αφού προσκομίσουν ισοτιμία του τίτλου τους από αρμόδιο όργανο.  Η χρονική διάρκεια του Π.Μ.Σ. είναι τέσσερα (4) διδακτικά εξάμηνα πλήρους φοίτησης συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης μεταπτυχιακής εργασίας.  
Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά από  1-7-2015 έως τις 23-10-2015  καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΠΜΣ-MBA), ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Καστοριά) του νέου κτιριακού συγκροτήματος του ΤΕΙ στην Καστοριά, καθώς και  στη Γραμματεία των  Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη .
mbaheaderfinal2
B] Το νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών « Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» το οποίο αποτελεί συνεργασία του ΤΕΙ με το Αζερμπαϊτζάν , κοιτίδα του αγωγού ΤΑP και της παγκόσμιας αγοράς φυσικού αερίου ,  συγκεκριμένα με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν (ASEU – πόλη Μπακού), βρίσκεται στην κορυφή της ζήτησης των  αποφοίτων με εξειδίκευση στην διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου στην Ελλάδα.
Τα δικαιολογητικά υποψηφιότητας γίνονται δεκτά από τις 14-7-2015 έως στις 2-10-2015 καθημερινά, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στη γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου» (ΠΜΣ-MOGMAT) στην Καστοριά και στην Γραμματεία των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονία στην Κοζάνη. 
header4

Επικοινωνία: 2467087181 9:00-12:00 καθημερινά
Ιστοσελίδες μεταπτυχιακών :