Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Διακοσμητικές ιδέες για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (εικόνες)

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η κύρια για εκείνους που είναι ερωτευμένοι. Αυτή είναι η ευκαιρία να αποδείξετε πόσο αγαπάτε
–  μπορείτε να καλέσετε στο σπίτι σας την αγάπη σας και να εντυπωσιάσετε με ένα όμορφο χώρο και ρομαντική ατμόσφαιρα, αυτή είναι η ευκαιρία σας για να δείξετε πόσο ρομαντικοί μπορεί να είστε.
Ένα απλό φιλί και ένα «σ” αγαπώ» θα μπορούσε να λειτουργήσει για κάποιους, αλλά αυτό που πραγματικά ανεβάζει την διάθεση για αυτήν την ξεχωριστή μέρα, είναι το φώς μερικών κεριών, μερικά λουλούδια, και ένα αξέχαστο τραπέζι για το δείπνο. Δείτε τις θαυμάσιες αυτές ιδέες σε αυτό το άρθρο.
Δείξτε την αγάπη σας στην διακόσμηση όλου του σπιτιού.
Μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να κάνουν αξέχαστο ένα «Χρόνια πολλά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου» σε κάθε ξεχωριστό πρόσωπο στη ζωή σας. Κορδέλες, φιόγκοι, καρδούλες είναι εύκολο να μπούν στην διακόσμηση του σπιτιού. Δείτε τις προτάσεις μας.

Ιδέες διακόσμησης με καρδιές για του Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντικές ιδέες με κεριά για του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες για ρομαντικό δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες διακόσμησης με λουλούδια για του Αγίου Βαλεντίνου

Ιδέες διακόσμησης κρεβατοκάμαρας για του Αγίου Βαλεντίνου





Το κόκκινο χρώμα, λουλούδια και οι σοκολάτες είναι σύμβολα της ρομαντικής γιορτής του Άγιου Βαλεντίνου. Γι'αυτό πρέπει να συμπεριλάβεις αυτά τα στοιχεία στη διακόσμηση του τραπεζιού σου. Πρέπει να είναι κομψό και όμορφο, με κόκκινο χρώμα και λουλούδια. Για κεντρικό στοιχείο του τραπεζιού πρέπει να βρεις κάτι ωραίο. Έτσι θα δημιουργήσεις ένα ρομαντικό τραπέζι. Πάρε ιδέες!



ΔΕΙΤΕ περισσότερα  στο www.boro.gr